/Sibiu/Scoala de dans

DANCE REVOLUTION SIBIU

Strada Râului 30, Sibiu 550197, România

DANCE REVOLUTION SIBIU
Scoala de dans
5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R43W+32 Sibiu, România
+40 744 150 143
dance-revolution.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Vise Spulberate De Timp
Vise Spulberate De Timp2 ani în urmă
Super Daniel! Ne-a ajutat cu dansul mirilor pentru nunta noastra în 2017 și am simțit ca a fost escapada, o descărcare și totodată o încărcare pozitiva în tot vârtejul pregătirilor. Cei mai bine investiți bani pentru nunta!
Ulterior am fost la cursuri de dans de grup. Foarte tare! O activitate de seara foarte plăcută și care te face sa uiți de toate problemele de la serviciu și sa îți schimbi starea! Recomand cu încredere!👍👍👍👍
P. S. Abia aștept sa crească Andrei și sa îl aducem la cursurile tale!
Alexandra Horobet
Alexandra Horobet2 ani în urmă
Pentru noi, experienta cursurilor cu Dani a fost extraordinara! Am mers cu bucurie la fiecare intalnire, pentru ca Dani reuseste sa fie profesor si prieten in acelasi timp, iar timpul petrecut impreuna este foarte reconfortant, in ciuda efortului presupus de invatarea pasilor si a miscarilor. Recomand tuturor experienta cursurilor la Dance Revolution Sibiu, nu veti regreta nicio secunda!
Andreea Cocosi
Andreea Cocosi2 ani în urmă
Experienta lecțiilor pentru dansului mirilor a fost de fapt momentul nostru magic de relaxare din perioada faimoasei agitații dinaintea evenimentului. De la melodia aleasă, la apropierea dintre cei doi îndrăgostiți, la modul simpatic al lui Dani de a ne învăța să dansăm, până la momentul adevărului din timpul nunții noastre, toate acestea au creat o experiență minunată pe care o recomandăm cu căldură tuturor!
...si nu, nu este despre a dansa perfect, este despre a te simți perfect în timp ce dansezi în ritmul iubirii față de propriul partener.
Alma Pentescu
Alma Pentescu2 ani în urmă
Adulti in cautarea antrenorului perfect pentru dansul mirilor sau doar a unei variante placute de a face miscare si a va elibera de stres, copii in cautarea unui hobby sau a performantei, Daniel Pavel este solutia. Dani este o fire placuta, are multa rabdare, cate-o gluma si idei bune pentru coregrafie, facand orele sa treaca foarte repede. Este o placere sa lucrezi cu el, chiar si in cele mai stresante zile. Recomand cu incredere!
Nicoleta Corlaciu
Nicoleta Corlaciu2 ani în urmă
Profesionisti care stiu sa adapteze coregrafiile astfel incat sa puna in valoare dansatorii. Dani si Silvia sunt oameni calzi si prietenosi. Recomand pentru cursuri la orice varsta sau coregrafii pentru evenimente.
Adriana Crava
Adriana Crava2 ani în urmă
Dansul mirilor a fost pentru noi o provocare mare, dar lecțiile cu Dani erau singurele momente în care nu ne mai gândeam la meniuri, băuturi, aranjatul meselor etc. Cu ajutorul lui am reușit să avem un moment superb!!! Îl recomandăm cu mare căldură ❤️❤️❤️
Angela Murgu
Angela Murgu2 ani în urmă
Dani este un instructor de nota 10 pentru toate vârstele! Recomand cu drag !
Lucian Belascu
Lucian Belascu2 ani în urmă
Dance Revolution a fost o revelație, nu doar că a fost peste așteptările mele, ci a reprezentat și un exemplu de ceea ce înseamnă să pui în prim plan satisfacția clientului înainte de orice altceva! Recomand din tot sufletul pentru că aici veți regăsi profesionalismul la cel mai înalt nivel! Sunt convins că o sa vă placă atât de mult încât nu o să mai doriți să renunțați la cursurile lor! Vă sugerez cu căldură să vă îndreptați și copilașii spre ei, veți avea mari surprize foarte plăcute!!!
Locații recomandate