/Sibiu/Scoala de dans

Rise Up Dance Sibiu

Strada Lungă 9, Sibiu 550107, România

Rise Up Dance Sibiu
Scoala de dans
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R42V+VC Sibiu, România
+40 746 525 745
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela Benda
Mirela Benda2 ani în urmă
Recomand cu caldura! Antrenorul Vasile Popescu este un fost dansator foarte talentat si plin de energie pozitiva, alaturi de care dansul devine mai mult decat un sport: o experienta de viata.
Va doresc mult succes pe mai departe, perechi cu rezultate de exceptie si sa aveti parte de un colectiv la fel de unit ca si pana acum!
Andrei Campean
Andrei Campean2 ani în urmă
Un club de dans unic in Sibiu, lumea dansează cu bucurie și cu toții sunt o familie. Recomand în același timp modul de predare, implicarea și pasiunea antrenorului , Vasile Popescu. Efortul depus pentru fiecare cursant este enorm, recomand oricui care isi doreste sa invete sa danseze.
Alexandra stanciu
Alexandra stanciu2 ani în urmă
Un club de dans din Sibiu care se adresează tuturor vârstelor! Un loc in care varsta nu are importanta! Ce contează este sa iti placa sa dansezi! Deasemenea ofera o gama variata de dansuri si stiluri de dans. Vasi este o persoană minunata, zambareata, plina de viata si energie.🙂
Isabela Brad
Isabela Brad2 ani în urmă
Rise Up este locul in care am renăscut. Aici am gasit pasiunea pentru dans. Aici am intalnit omul extraordinar care a creat acest club, Vasile Popescu. Mentorul, profesorul, partenerul, prietenul si sprijinul din spatele fiecărui cursant.
Rise Up este locul unde oamenii dansează, rad, se sprijină reciproc si traiesc viata frumos. Locul unde legi prietenii dragi, creezi amintiri nepretuite si iti înveți corpul, dar mai ales sufletul, sa vorbeasca, în pași de dans.
Rise Up este parte din sufletul meu.
Anastasia Vacaru
Anastasia Vacaru2 ani în urmă
Un antrenor minunat și devotat care ne ghidează în lumea dansului cu multă răbdare,armonie și iubire. Mai ales care crede în noi necondiționat! Clubul este o a doua familie a mea pe care o iubesc, o apreciez și o accept exact așa cum este 💙💛
Florin Muntean
Florin Muntean2 ani în urmă
Am început dansurile cu Vasi acum câțiva ani și într-o perioada foarte scurtă am devenit prieteni, iar grupa de dans o gașcă frumoasa cu care și acum ne întâlnim și petrecem momente minunate ca la început. Mi-e dor de repetițiile de la RiseUp. Bravo Vasi !
Rodica Popescu
Rodica Popescu2 ani în urmă
Cel mai experimentat instructor de dans pe care il cunosc in ultimii 10 ani. Daca doresti relaxare imbinata cu miscare si voie buna, te inscrii la Rise Up!
Daniela Siancu
Daniela Siancu2 ani în urmă
Vasi - un antrenor super talentat si dedicat “artei dansului” ! Cu mult tact si rabdare ! Multumim !
Locații recomandate