/Bucuresti/Scoala de dans

Școala de Dans Let's Dance

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 140-142, București 061115, România

Școala de Dans Let's Dance
Scoala de dans
5
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MC+X4 București, România
+40 721 298 160
letsdance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Sorin-Mihai Marculescu
Sorin-Mihai Marculescu2 ani în urmă
Salut,
Mi-a fost greu sa ma decid ce scoala de dans sa aleg, mai ales ca exista o varietate atat de mare. Insa prima data la scoala Let's Dance m-a atras locatia care este foarte aproape de metrou, apoi faptul ca am discutat cu domnul Sorin la telefon si am ales orele la care sa pot veni, nu mi s-au impus, dar si site-ul unde totul este explicat. Recomand 6 sedinte pentru cei care sunt ca mine cu doua picioare stangi! Am lucrat cu Andreea Ilie, care ne-a explicat totul foarte frumos, calm si cu profesionalism. Aveam piesa si coregrafia pregatita si ea ne-a ajutat sa ne adaptam pe coregrafie. Am asistat 2-5 minute si la alti instructori care explicau destul de bine si ei.
Multumesc pentru indicatiile si indrumarile date!
Dragos D
Dragos D2 ani în urmă
EXCELENT!!!

Fortat si 'amenintat' de anumite imprejurari (nunta), am ajuns la scoala de dans Let's Dance si la intructorul Alex.

Am apreciat profesionalismul afisat pe site-ul lor si faptul ca absolut toate detaliile despre "ce, cum, unde, pret, conduita, covid, etc..." sunt afisate acolo; nefiind nevoie sa dai zeci de telefoane pentru a ajunge la o intelegere.

Eu am pregatit o melodie, un mix mai exact, iar instructorul Alex ne-a pregatit o super coregrafie.

La finalul celor 6 sedinte (da! DOAR SASE), cele doua picioare stangi ale mele (si ale sotiei) au reusit sa danseze un Vals (piruete si nebunii), care a dat intr-un Charleston vioi, care apoi s-a incheiat iar in Vals cu un final minunat. [evident au fost si ceva stangacii, dar timpul mi-a permis doar 6 sedinte si sunt convins ca daca as fi luat pachetul de 10 sedinte totul ar fi iesit ca la carte]

Sunt extrem de multumit de serviciile acestei scoli de dans si in mod special de Alex, caruia ii multumesc pentru devotamentul si radbarea de care a dat dovada.

Desi sunt o persoana mai comoda de fel, parca as participa si la alte cursuri de dans (decat sa merg la o sala de fitness).
Diana Pascu
Diana Pascu2 ani în urmă
Am avut 10 lectii pentru Dansul mirilor. Multumita lui Alex, am reusit sa avem un dans mult peste asteptarile noastre initiale.
Ii suntem recunoscatori!🤩 Chiar a reusit sa scoata tot ce este mai bun din noi. Mersul la orele de dans era o relaxare pentru noi, in agitatia de dinaintea nuntii.
Nu mai putem relua experienta, dar daca am face-o, nu am schimba nimic😁!
Catalin A.
Catalin A.2 ani în urmă
Din prieteni ne-am inscris la un curs particular de dans cu Adi pentru a concepe dansul de la nunta noastra. In ciuda faptului ca am doua scanduri in loc de picioare, Adi a reusit prin calmul, experienta, si abordarea lui sa ne coregrafieze un dans dragut, de care suntem mandri.

Orele sunt flexibile, oamenii simpatici si cu bun simt, comunicarea buna; noi suntem incantati de alegerea facuta.
Cristina georgiana
Cristina georgiana2 ani în urmă
Multumim mult Andreei si scolii de dans Let's Dance!
Noi am vrut un dans puțin altfel in loc de clasicul "dans al mirilor", un mix, si cum nici unul dintre noi nu e "mare dansator", nu credeam ca ne va iesi ceva, mai ales ca am ajuns la ei foarte tarziu(cu 3 săptămâni inainte de nunta) Dar am avut super mare noroc sa o intalnim pe Andreea, care a stiut exact ce si cum sa ne arate iar in final a iesit fix asa cum ne doream. A avut foarte multa rabdare cu noi, a reusit mereu sa ne faca sa ne simtim confortabil la sedinte, si sa plecam de acolo încrezători si bine dispusi(ca na, inainte de nunta ai destule pe cap si uneori ajungeam la ea morocanosi :))) , dar reusea intotdeauna sa ne schimbe starea de spirit).
Recomandam cu drag aceasta scoala de dans!🥰 ❤️
Silvia Bolboasa
Silvia Bolboasa2 ani în urmă
Am mers la cursurile scolii de dans Let’s Dance, timizi si cu teama ca noi nu vom reusi sa avem un vals al mirilor frumos.
Insa l-am intalnit pe Alex, si de la sedinta la sedinta, ne-a dat incredere ca vom reusi si asa a fost.
Va multumim din tot sufletul pt profesionalismul de care dati dovada, Alex e cel mai bun instructor, cel mai profi, este the best! Alex esti cel mai tare si ne bucuram ca te-am intalnit! Tine-o tot asa!
Cu mult drag, Silvia si Catalin!❤️
Ramona Ivanescu
Ramona Ivanescu2 ani în urmă
Profesionalism, dedicare si implicare! Multumim pentru rabdare si pentru toata munca depusa, Alex! 🤩 Ne bucuram ca te-am cunoscut si ne-ai indrumat in primul nostru dans! 🥰
Cristiana Draganescu
Cristiana Draganescu2 ani în urmă
Am avut o experienta minunata cu scoala de dans Let's dance si cu Ana Ionescu, instructoarea noastra care a avut multa rabdare si pricepere in a ne invata acel vals superb cu care am deschis petrecerea de nunta. Ne-a placut atat de mult colaborarea cu ea incat am promis ca din toamna vom reveni la cursurile de dans pentru a invata si alte stiluri.
Pentru o experienta frumoasa la cel mai important eveniment din viata unui cuplu, recomandam cu incredere aceasta scoala de dans.
Multumim, Ana!🥰😘
Locații recomandate