/Bucuresti/Scoala de dans

Soft Step - Sala Berceni

Șoseaua Berceni 8, București 041902, România

Soft Step - Sala Berceni
Scoala de dans
4.8
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94QF+J5 București, România
+40 722 145 572
softstep.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Corina Fuioaga
Corina Fuioaga3 ani în urmă
De evitat.
Am fost cu baietelul de 3 ani 5 luni la "primul curs gratuit". Persoane foarte arogante nici nu l au bagat in seama, nici macar nu i au acordat putina atentie.

Pai atunci de ce ne au zis sa venim? Oribil comportement fata de un copil la prima sa sedinta de activitate colectiva. Inca nu à inceput gradinita , nu stie singur sa se intégreze unui grup, trebuie ajutat

El adora dansul face superbe piruete acasa
Anemone Luca
Anemone Luca3 ani în urmă
Dna Loredana extrem de profi!!!Felicitari
Cornel m
Cornel m6 ani în urmă
Nu stiu daca este scoala de dans dar cu siguranță este un loc in care copiii se pot distra si relaxa. Dansul sportiv de performanță cere timp si implicare, nu poti avea pretenția ca dupa 2 luni de zbenguiala sa iasa un Mihai Petre din copil. Au organizat si o serbare de Crăciun, de apreciat ca au avut inițiativa aceasta. Locatia este ciudată, plătești întrarea in curtea in care funcționează scoala.
Florin Oancea
Florin Oancea6 ani în urmă
Copilul meu a facut dansuri la Soft Step approx. 1,6 ani, iar in ultimele 6 luni, a facut si ore private in afara celor de grup. Cand spun ore private ma refer la ore in care sunt in sala decat decat cei doi parteneri de dans care sunt pregatiti de profesor cu costuri suplimentare.
De luna trecuta, ora privata se facea de fapt cu inca o pereche in aceiasi sala, copiii neputand sa se concentreze asupra dansului lor, fiind mai tot timpul cu privirea si atentia la cealalta pereche din sala.
Am semnalat D-lui Duca, Managerul acestei scoli de dans faptul ca copiii nu se pot pregati in acest fel si ca dorim ca orele private sa se desfasoare “in privat” asa cum stabilisem anterior. Raspunsul a venit scurt si la obiect din partea dumnealui care foarte transant a spus ca nu se mai poate asa ceva, ca chiria salii costa foarte mult si daca ne convine asa bine, daca nu altfel nu se poate. Si pentru ca am avut “tupeul” sa postam aceasta conversatie pe grupul de Whatsapp al scolii, am fost imediat scos din grup de stimabilul Domn Duca, Managerul de care aminteam. Mai mult de atat, astazi unul dintre profesori ( un elev care mai antreneaza copiii uneori), mi-a dat afara copilul de la ora spunandu-i ca “e rea” , fapt care a suparat-o foarte tare si nu a vrut sa mai continue orele de dans la aceasta scoala. Am luat asadar decizia sa retrag copilul de la Soft Step datorita atitudinii managerului. In rest, ceilalti profesori chiar isi dau silinta si lucreaza cu copiii atat cat se poate si atat cat sunt lasati sa faca. In fine, una vorbesc la inceput si alta fac ulterior.
A…si mai e ceva, nu gasesc ca e ok sa posteze poze cu copiii pe pagina de Facebook a scolii fara acordul parintilor. Pentru cei care totusi decideti sa va duceti copiii acolo, nu aveti mari asteptari ca sa nu fiti dezamagiti. Oricum inainte de a va inscrie copilul acolo, recomand sa aveti o discutie cu parinti / bunici ce au ceva vechime pe acolo si stiu mai multe…
Imi pare rau ca intamplarea face sa comunicam pe Facebook cand am fi putut avea aceiasi conversatie fata in fata si poate ca rezultatul ar fi fost altul. Nu am nimic de reprosat decat comunicarea precara si modul de management al scolii, pe care nu il pot comenta. Despre profesori toata stima, am vazut ca se ocupa de copii si poate ca o fac mult mai bine decat multi. Am avut o experienta placuta la Soft Step si nu neg asta, insa faptul ca s-au adaugat anumite reguli in structura scolii fara ca parintii sa fie instiintati, faptul ca nu am ajuns la un numitor comun in privinta orelor private, ca sunt amestecati in aceiasi grupa incepatori cu intermediari ( apropo si asta se poarta la toate scolile de dans ?) si faptul ca cea mica a fost data afara de la ora fara motiv doar pentru ca asa zisul “profesor” i-a spus ca este “un copil rau” ne-au determinat sa renuntam la a mai continua cursurile scolii dvs. Pe cat de mult ii placea sa vina si sa nu rateze nici o ora, pe atat de suparata este acum. Dar nu asta va intereseaza. Va intereseaza sa faceti orice este posibil pentru a va mari profitul, copiii mai putin conteaza. Am vazut ca aveti rezultate bune si sincer ma bucur. Si sunt constient ca sunt costuri mari cu salile de dans, perfect adevarat. Dar daca veti avea in vedere doar costurile, pierdeti esentialul; mai multi parinti sunt nemultumiti acolo si vor sa plece insa nu spun nimic. Si vor pleca. Si nu veti sti motivele care i-au determinat sa ia aceasta decizie pentru ca nu aveti timp de ele sau nu vreti, sau nu doriti sa le vedeti si sa le discutati. Si asta inseamna Management, se leaga una de cealalta. Pentru ca si cei mici conteaza, nu doar “perechile de top” asa cum aminteati mai sus. Pentru ca si campionii de astazi au fost candva mici. In fine, dvs stiti mai bine cum sta treaba. Va doresc din suflet mult, mult success in continuaresi sa auzim numai de bine…
Postez aceasta discutie aici, deoarece am observat ca pe contul de Fb al scolii ati trecut-o la privat sa nu poata fi vizibila altor parinti….
Agentia Limonade
Agentia Limonade6 ani în urmă
Oameni minunați care fac cu pasiunea meseria de instructori de dans.
Camelia Barbu
Camelia Barbu2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de dans din București!
Constantin Barbu
Constantin Barbu2 ani în urmă
Recomand 100%!
Daniela Chivu
Daniela Chivu2 ani în urmă
🥰💃🕺
Locații recomandate