/Bucuresti/Scoala de dans

Stars Gym Studio

Strada Cameliei 39, București 010852, România

Stars Gym Studio
Scoala de dans
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VJ+P5 București, România
+40 755 920 245
starsgymstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–22
Marți: 16–22
Mirecuri: 16–22
Joi: 16–22
Vineri: 16–22
Sâmbătă: 10–2
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Baicu
Ana Maria Baicu2 ani în urmă
Va așteptăm cu drag la cursurile noastre de gimnastica 🥰❤️
Cipca Diana
Cipca Diana2 ani în urmă
Profesionalism!
Antrenamente de calitate!
Atmosfera plcuta!
Antrenoare exceptionala!
Un mediu sigur in care iti poti trmite copilul linistit de unde se intoarce zi de zi cu lucruri noi invatate si aprofundate!
Iasmy
Iasmy2 ani în urmă
Intr-un cuvant: minunat. Fetitei mele Iasmina ii place foarte mult si intr-un timp scurt a invatat foarte multe ceea ce o face tare nerabdatoare sa vina urmatoarea ora de gimnastica.
Razvan serban
Razvan serban2 ani în urmă
Fetița mea este inscrisa de mai bine de un an si are un progres uriaș la capitolul mobilitate. Antrenoarea este foarte iubita de copii
Alina Ilie
Alina Ilie2 ani în urmă
Totul este minunat.Eu am doua fetițe care merg la gimnastica datorita antrenoarei pe care o adora și este un exemplu bun de urmat.Le menține în formă continuua și dornice să meargă în continuare pentru că au de învățat numai lucruri bune. Recomand atât pentru sănătate, forță și aspect fizic cat și că disciplina, punctualitate și comunicare. Mă bucur mult că am găsit această școală de gimnastica adevărată.
Irina Carp Bartic
Irina Carp Bartic2 ani în urmă
Fetiței mele de aproape 6 ani îi place la nebunie! Și mie imi place ideea de gimnastică, în acord cu un corp frumos și sănătos.
Mi-am dorit pt. ea un loc în care să pună bazele unei vieți iubitoare de sport, doar din pasiune, nu neapărat ca profesie și asta am găsit aici. Instructoarea, Ana, e minunată și, deși ea lucrează și cu sportivi de peformanță separat, le transmite la cursuri copiilor dinafara lumii sportive exact ceea ce trebuie: dragostea pt mișcare prin sport.

În fiecare zi, fetița mea mă întreabă când merge la gimnastică :)))
Andreea Stoinescu
Andreea Stoinescu2 ani în urmă
Stars Gym Studio este un loc in care cu profesionalism se dezvolta pasiunea pentru gimnastica. Printr-o comunicare foarte buna, antrenamente riguroase si motivare, Alexandra simte si e mandra de evolutia ei, participand cu placere la orele Anei. Multumim!
Ana Stanciu
Ana Stanciu2 ani în urmă
Recomand! Fetițele mele fac aici gimnastică și apreciez atât seriozitatea antrenoarei cât și atmosfera prietenoasă. O combinație greu de întâlnit.
Locații recomandate