/Bucuresti/Scoala de dans

Salon du Ballet

Strada Istriei 1 A, București, România

Salon du Ballet
Scoala de dans
5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48R+FH București, România
+40 721 176 672
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 18–19
Joi: 17–20
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Staicu
Georgiana Staicu5 ani în urmă
Doamna Arina Anton este o persoana deosebita, care se implica in ceea ce face. Pune mult suflet in activitatea pe care o desfasoara si ii dorim mult succes in continuare!
Simona Soare
Simona Soare5 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de calitatea cursurilor, de atmosferă, de costul accesibil. Profesorii sunt dedicați și profesioniști. Mai mult decât un club de socializare, Salon du ballet îi oferă fetiței noastre modalitatea ideală de a învăța lucruri noi, într-un mod plăcut, relaxat și adecvat vârstei ei. Am fost, de asemenea, foarte bucuroși că am găsit aici grupe organizate pentru vârste de sub 3 ani. Mulțumim mult pentru tot!
Ana-Maria Roata
Ana-Maria Roata5 ani în urmă
Arina, organizatoarea si initiatoarea acestui proiect Salon du Ballet, este un om dedicat si implicat in tot ceea ce face. Este un profesionist si un om cu suflet mare, care iubeste copiii si care isi doreste sa gaseasca diverse activitati prin care sa le capteze atentia si sa i dezvolte armonios, atat fizic cat si mental. Recomand Salon du Ballet cu toata increderea.
Stefan Toma
Stefan Toma5 ani în urmă
Arina este un om extraordinar si un instructor de nota 20! Vorbesc din proprie experienta cand spun ca trezeste pasiunea de dans din oricine si reuseste cu multa blandete si tact sa contureze ambitiile micilor si marilor dansatori. Recomand cu caldura Salon du Ballet!
Adriana Ghinea
Adriana Ghinea5 ani în urmă
Un mic univers unde copii invata să-și descopere talentele. Copii vin cu drag și cu placere la cursurile ținute de către Dna Geanina. Salon du Ballet e un loc intim și prietenos. 💃
Vera Who
Vera Who5 ani în urmă
O școală exact așa cum mi-am dorit pentru fiica mea! Aici a început să facă primii pași de balet, sub îndrumarea atentă a doamnei profesoare, care știe cum să abordeze această disciplină, astfel încât să fie îndrăgită imediat de micuțele balerine. Apreciez enorm atmosfera caldă din timpul orelor, conferită de profesionalismul, răbdarea și nu în ultimul rând, de umorul cu care sunt transmise indicațiile copiilor. Fetița mea adoră acest curs!
Iulia Chicos
Iulia Chicos5 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de locatie si de ora de gimnastica. Profesoara este foarte draguta si intelegatoare, copiii o respecta si invata multe lucruri. Parintii pot sta in sala, sa vada cum evolueaza copiii.
Raluca Toader
Raluca Toader5 ani în urmă
Profesionalism la cote maxime. Am 2 copii care participă cu mult drag la cursurile de engleză, respectiv dans modern. Recomand cu toată încrederea! ❤
Locații recomandate