/Bucuresti/Scoala de dans

Con Sabor

Strada Ionel Perlea 8, București 030167, România

Con Sabor
Scoala de dans
4.6
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PP+5X București, România
+40 734 323 697
con-sabor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
CORINA STEFAN
CORINA STEFAN2 ani în urmă
Am fost prima oara, la o demonstratie gratuita. Stiam că am două picioare stângi (pe bune!), dar am învățat mult mai multe despre corpul și mintea mea într-o singură oră. Abia le aștept pe următoarele. Descopăr că tango nu e doar dans, tango e o reflecție a ceea ce ești tu cu tine și tu în relație cu alții. M-am distrat și am învățat. La final, am tras linie: muzică bună, conexiune (cu tine, cu altii, cu muzica), un dansator mai bun, un om care se cunoaște cu o oră mai mult, care a învățat mai mult despre el și, mai ales, un om care s-a bucurat.
Cei interesați de condiții: e safe în condițiile actuale. Dragoș e profi și pasionat. Sala e generoasă. Oamenii faini.
Dați-vă o șansă! O să vă placă! :)
Stephan Michael
Stephan Michael2 ani în urmă
Super misto gaşca si locul! Lovely people! Cursuri de calitate, instructori top! ❤🥰💥
Maxi GoPro
Maxi GoPro4 ani în urmă
Dezorganizare totala... fără vestiare, a trebuit sa ma schimb in sala de dans practic. Același melodie încontinuu, fără varietate muzicală. Profesori nervoși care tipa la tine dacă greșești, chiar am asistat azi la o cearta profesor-cursant, întărindu-mi convingerea ca trebuie sa caut alta școala de dans. Nu ma interesează banii pe care i-am plătit dar aici nu mai vin vreodată in viața.
Roxana Caprioara
Roxana Caprioara4 ani în urmă
Recomand pentru bucuria mișcării într-un cadru plăcut alături de oameni frumoși. Muzică, antren, bună dispoziție în grupurile de dans. Relaxare și stare de bine la Pilates și Yoga.
Oana Cambrea
Oana Cambrea4 ani în urmă
Atmosferă relaxată, muzică bună, un loc în care îți încarci bateriile şi îţi dezvolţi pasiunea pentru dans chiar de la început. Recomand!
Consabor grup
Consabor grup6 ani în urmă
con Sabor este mai mult decat o scoala de dans, este un concept creat special pentru tine, pentru ca tu sa evadezi din cotidianul vietii si sa pasesti in fascinanta lume a dansului!
Rinocerul vesel
Rinocerul vesel6 ani în urmă
Sincer, chiar nu-mi vine sa cred experienta de astazi. Doamna care practica yoga, clar a invatat sa o practice la mahala. Este cu adevarat o adevarata profesionista. M-a numit "prea serioasa" fara sa ma cunoasca. Pur si simplu am platit un servicu, nu ca cineva sa emita judecati despre personalitatea mea. De asemeni, ora de yoga a fost de o calitate inferioara. Persoana respectiva nu pare sa fie instructor de yoga. Am retinut stersul de rimmel de la ochii dansei in timpul orei, vorbitul in timul relaxarii specifice yoga si doua miscari pe care le-a putut executa. Sala nu dispune de vestiare si am fost nevoita sa ma schimb in fata camerei de filmat. Ar fi trebuit sa filmez ora de yoga, pentru a arata ce bataie de joc este. Deci, e o totala lipsa de respect fata de client. Nu recomand!
Dia Ele
Dia Ele6 ani în urmă
Instructorii sunt faini, cuprinzatori, predau cu pasiune, oamenii care vin sunt frumosi si mie mereu mi-e drag sa merg la cursuri. Salile sunt intr-o casa interbelica cu tavan inalt si detalii frumoase si dau o stare boema in general.
Love it!
Locații recomandate