/Cluj/Salon de infrumusetare

Esteline Beauty Center

str. Ion Mester nr 3, sc 1 ,parter, Cluj-Napoca 400650, România

Esteline Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.3
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH46+J5 Cluj-Napoca, România
+40 728 800 039
esteline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florea Ana-Maria
Florea Ana-Maria2 ani în urmă
Am avut un aranjat de par de ocazie dar și un tuns bob scurt și am fost tare mulțumită de doamna Crina. Recomand cu drag.
Patricia Maria Laczkó
Patricia Maria Laczkó2 ani în urmă
O locatie de exceptie!
Personalul este extrem de bine pregatit, mi-au salvat parul dupa ce m-am decis sa ma joc singura cu foarfeca. Am fost primita imediat, fara programare chiar, pentru ca mi-a fost inteleasa urgenta, iar rezultatele sunt minunate. Am inceput cu un dezastru si am incheiat cu o opera de arta, va multumesc!
Recomand cu tot dragul!
Ralu Rusu
Ralu Rusu2 ani în urmă
Sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite de Esteline! Calitate, profesionalism, totul impecabil! Recomand cu căldură și încredere!
Alexandra Câmpian
Alexandra Câmpian2 ani în urmă
Am realizat astazi cu uimire ca sunt clienta Esteline Beauty de aproximativ 10 ani de zile! Parca nici nu imi vine sa cred ca a trecut atata timp.

Am ajuns la Crina pe scaun printr-o recomandare, pentru ca in acea vreme imi doream o schimbare de look radicală. Emoționată, i-am spus Crinei ca vreau sa ma tunda scurt, băiețeşte. A cascat putin ochii, moment in care am intrebat-o daca ea crede ca mi-ar sta bine. Mi-a analizat firul de par, s-a gandit putin si mi-a spus ca da, merge!

Vreau sa va spun ca din acel moment, parul meu nu a mai vazut alte foarfece, decat ale Crinei. Mi-a facut toate frizurile posibile si imposibile si niciodata nu am plecat de la ea dezamăgită.

Mereu mi-a spus dacă ceva din ce voiam nu era potrivit firului meu de par și îmi explica de ce. Dar ceea ce apreciez enorm e ca mereu vine cu soluții sau alternative. A fost o data în care i-am spus sa ma tunda cum vrea ea, dar sa fie foarte feminin (eu fiind tunsa scurt, băiețeşte) si m-a lăsat fără cuvinte. Cred ca acea frizura e una din preferatele mele.

Daca stau sa ma gandesc, Crina a fost alături de mine la toate evenimentele importante din viata mea. De la absolvirea liceului pana la ziua nunții. :)

Mulțumită de acest salon e putin spus! Pentru mine, fetele nu sunt doar niște tipe care își fac treaba foarte bine, au devenit ca niște prietene. Va pup cu drag fetelor!
Lavinia R.
Lavinia R.2 ani în urmă
Vin la salon de cativa ani. Crina e un om deosebit si o stilista cu foarte multa experienta. Cu ajutorul ei am reusit sa gasesc tunsoarea si culoarea potrivite. Nici nu mai simt nevoia sa ridic privirea in timp ce lucreaza sau sa-i spun cat de mult sa ia din lungimea parului. Stiu ca o sa fiu incantata de rezultatul final si ca sunt pe maini bune. O recomand cu multa caldura!
Cristina losonczi
Cristina losonczi2 ani în urmă
Desi locuiesc in Bucuresti ,n am gasit un salon ca aici.La Esteline Beauty Center doamna Crina ma coafeaza exact cum cer si ma astept.Plus ca e un mediu primitor,curat,cu personal foarte amabil.Vin de multi ani si revin mereu cu placere.
Alexandra Şteţi
Alexandra Şteţi2 ani în urmă
Personal care denotă profesionalism, dar și voie bună, atmosferă plăcută și rezultate superbe! Dacă vreți o schimbare, dar în același timp vreți să vă păstrați părul sănătos, e locul potrivit pentru voi!
Ana-Maria Nichifor
Ana-Maria Nichifor2 ani în urmă
Mi-am vopsit parul de 4 ori la acest salon din care doar prima experiență a fost acceptabilă, iar la următoarele doua reîmprospătări mi s-au tot gresit culorile desi am menționat ca le voiam pe aceleași de la prima vopsire. La ultima vizita am decis sa imi schimb culoarea si am ales-o împreună din catalog înainte sa incepem procedura, pentru ca apoi in mijlocul decolorării sa imi spuna ca de fapt nu are culoarea stabilita!! Am scos-o pana la urma la capat cu o culoare asemănătoare, ajungem la problema lungimii. Am stabilit ca nu vreau culoare pe langa față, ci doar de la gât in jos. Din pacate și asta a rămas o cerință neîndeplinită, dar e ok, o sa evit o vreme oglinzile ca sa nu imi amintesc ca am si platit pentru oribilitatea rezultată.
Locații recomandate