/Cluj/Salon de infrumusetare

Nomasvello Cluj Sigma

Strada Republicii 109, Cluj-Napoca 400000, România

Nomasvello Cluj Sigma
Salon de infrumusetare
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4V+HW Cluj-Napoca, România
+40 722 177 007
nomasvello.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Brasovianu
Teodora Brasovianu2 ani în urmă
Am avut si am in continuare o experienta foarte buna cu serviciile si personalul centrului Nomasvello Cluj Sigma. Epilarea cu IPL functioneaza exact cum mi s-a explicat de la inceput, la sedinta de proba. Adina a avut grija sa imi explice tot procesul si sa imi raspunda la orice fel de nelamuriri ce au mai aparut pe parcurs. De asemenea, da dovada de profesionalism deoarece te face sa te simti in largul tau si chiar sa te relaxezi in timpul sedintelor.
Raul Reci
Raul Reci2 ani în urmă
O experiență de nota 10. Mulțumesc frumos Mădălina pentru tratament, o persoană dedicată și atentă.
Drev Costa
Drev Costa2 ani în urmă
Pot spune fara sa exagerez ca am avut o experiență fantastică la Nomasvello Cluj Sigma. Mai ales pentru ca am rezultate vizibile și sunt foarte mulțumita de asta. Sunt incantata de mediul curat si placut al salonului si mai ales pentru ca te simti intotdeauna ca esti in centru atentiei. Sunt convinsa ca si tu vei simti la fel. Am avut doar experiențe plăcute cu Adina. Își ia timp să explice pe deplin procesul de creștere a părului, cum va funcționa laserul și sfaturile ei m-au ajutat să văd efecte rapide de la o sedinta la alta. Adina face orice situatie confortabila. Isi face bine job-ul dar in acelasi timp îmi asculta si îngrijorările. Adina este o persoana care iti arata o transparenta totala, o conversationistă si mereu reuseste sa rezoneze cu mine. Sunt convisa ca si pentru tine Adina va fi in acelasi timp un bun psiholog si ascultator dar mai ales un profesionist in serviciile ei. Recomand oricui acest salon, serviciile, la fel si pe Adina cu mult drag. Alina D.
Monica Bizau
Monica Bizau3 ani în urmă
Recomand cu mare încredere !
In ceea ce privește epilarea cu IPL am văzut rezultate chiar de la prima ședința , nu credeam ca poate fii adevărat . Sunt deja câteva luni de când am început tratamentul și rezultatele sunt peste așteptări ! Sunt total mulțumită de acest serviciu .
Fiindcă exista o buna comunicare cu clientul ședințele au un inconfort inexistent . 😍
Personalul din cadrul salonului este nemaipomenit !
Curățenie exemplara , produse profesionale de calitate, personal amabil, atmosfera calda, prieteneasca, profesionalism- TOTUL LA SUPERLATIV ! FELICITĂRI !
O recomand pe Alina și ii mulțumesc pentru amabilitatea și seriozitatea de care da dovada de fiecare data ! ❤️
Ionela
Ionela3 ani în urmă
Nomasvello a reprezentat pentru mine o schimbare grozava în bine! Rezultatele au fost pe măsură așteptărilor iar rezultatele nu au ezitat sa apară chiar după prima ședință de epilare definitiva. Nu credeam înainte sa ajung la acest centru ca este posibil sa scap de firele de par si de foliculita. Totul este la superlativ,personalul profesionist, mereu atent și drăguț.
O recomand cu încredere pe Alina și ii mulțumesc pentru amabilitatea și seriozitatea de care da dovada de fiecare data !
Gabriela Fitigau
Gabriela Fitigau3 ani în urmă
Recomand cu mare încredere centrul Nomasvello!
Sunt foarte încantată și mulțumită de serviciile oferite. Rezultatele se văd încă de la prima ședință . Sunt placut surprinsă de metoda de curățare a tenului și rejuvenarea faciala. Nu credeam că o să scap vreodată de petele de pe față.
La început aveam o reținere în ceea ce privește procedura de epilare definitivă, dar am avut surprinderea sa văd rezultate chiar după prima ședință.
Acum pot sa spun ca îmi pare rău că nu am început mai devreme!
Multumesc Alina pentru profesionalismul de care dai dovada de fiecare data!
Alina Luscan
Alina Luscan3 ani în urmă
Recomand cu drag serviciile Nomasvello, fetele sunt super dragute. Eu am avut programarile cu Adina, care e extrem de draguta, profesionalista dar in acelasi timp prietenoasa si calda, ceea te face sa mergi cu drag la urmatoarea sedinta!! Isi face treaba impecabil!!
Anto Lupsa
Anto Lupsa3 ani în urmă
Recomand cu incredere datorita rezultatelor incredibile inca de la prima sedinta. De asemena, personalul super friendly si devotat, alaturi de care timpul zboara. O experienta super placuta si abia astept sa revin la manutele si prezenta magica a Adinei, o persoana super carismatica, rabdatoare si calma. ❤️
Locații recomandate