/Cluj/Salon de infrumusetare

E L Prestige

Strada Potaissa 7, Cluj-Napoca 400090, România

E L Prestige
Salon de infrumusetare
4.6
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8Q+PF Cluj-Napoca, România
+40 731 371 415
elbeautycenters.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anda Radu
Anda Radu4 ani în urmă
Unul dintre cele mai proaste saloane la care am fost vreodată (pentru manichiura-pedichiura). Doamna la care am fost a fost revoltata când am întrebat dacă și cum a sterilizat ustensilele. A mers in spate și a luat alte forfecuțe, deși initial intenționa sa le folosească pe cele pe care le folosise la persoana dinainte, fără ca măcar sa le curețe. Calitatea finala a lăsat de dorit atât de mult, încât a trebuit sa îmi refac singura pedichiura. Nu s-a putut plăti nici cu cardul. E posibil ca acest salon sa fie ok pentru alte servicii, însă experiența mea a fost una de lipsa completa de profesionalism și interes. Nu recomand sub nicio forma.
WU Zirbo Cosmin
WU Zirbo Cosmin4 ani în urmă
Profesional! Super servicii! Super produse!
Tiberius Simu
Tiberius Simu4 ani în urmă
Alex Șut este foarte tare!
Radu Ciordas
Radu Ciordas4 ani în urmă
Amabilitate, eleganță, măiestrie!
Iulia L
Iulia L5 ani în urmă
Super
Ana Morar
Ana Morar5 ani în urmă
Experienta minunata !!!
S. Roxana
S. Roxana6 ani în urmă
(Tradus de Google) Întotdeauna o mare plăcere să merg acolo. Cel mai bun serviciu și părul meu arată uimitor datorită Estera 😍

(Original)
Always a great pleasure to go there. Best service and my hair looks amazing thanks to Estera 😍
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Dezamagire totala fata de ce ofera salonul eLprestige. M-am programat pentru un tuns par lung(din varfuri), afland de salon de pe internet, website-ul lor. Desi am facut programare telefonica pentru salonul de pe strada Potaisa, nu mi s-a mentionat ca locatia s-a mutat (am aflat cand am ajuns la salon)si am fost nevoita sa iau un taxi pentru a ajunge la timp. In al 2lea rand pe site pretul afisat pentru un tuns par lung este de 50 lei(comparand piata am decis ca este satisfacator), dar desi nu a fost necesar sa fiu spalata pe par, mi s-a mentionat ca trebuie udat pentru tuns. Am fost ulterior uscata cu peria, fapt pentru care m-am trezit la final ca se incadreaza la tarif de aranjat par fara produse de styling, pretul pentru aceasta fiind de 63 lei( mai mult decat tunsul pentru care am mers), precizez ca nu am dorit niciun aranjat par si nu mi s-a mentionat ca ar costa suplimentar. Nu recomand salonul.
Locații recomandate