/Cluj/Salon de infrumusetare

Effetto Beauty Studio

Strada Între Lacuri 20, Cluj-Napoca 400000, România

Effetto Beauty Studio
Salon de infrumusetare
4.9
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGF+PC Cluj-Napoca, România
+40 745 241 331
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laszlo Szekely
Laszlo Szekely2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Sunt client de peste 6 ani. Oameni care pun pasiune în cea ce fac! Daca doriți o tunsoare sau vopsire reușită și de calitate, nu ezitați sa va faceți o programare la echipa Effetto Beauty Studio.
Anamaria Mariș
Anamaria Mariș2 ani în urmă
Super atmosferă și vibe foarte plăcut. Am avut programare la Ciprian care este un stilist foarte dedicat. Am primit foarte multe explicații si recomandari de la el. Se vede ca lucreaza din pasiune si placere. Salonul are un design modern si drăgut. Totul este super curat. Am ramas cu un sentiment foarte placut. Categoric voi reveni.
Roxana-Ioana Plesca
Roxana-Ioana Plesca2 ani în urmă
Îl recomand pe Dani Pop. Am plecat din salon foarte mulțumită !:)
Adina Zirbo
Adina Zirbo2 ani în urmă
Un salon pe care îl recomand cu mult drag. Am beneficiat de servicii din partea Tabitei si a lui Ciprian. Am avut parte, în final, de mai mult decât o tunsoare de care am fost maxim mulțumită, pot sa spun ca a fost o experiență. O experiență plăcută, desigur. A fost evidentă
pasiunea acestor profesioniști.
Brigitta Szabo
Brigitta Szabo2 ani în urmă
Recomand acest salon pentru ca fac o treaba foarte buna cand vine vorba de par, tuns si vopsit. Folosesc produse profesioniste si sunt foarte exigenti la calitatea tunsorii. Este un salon mixt, adica se adreseaza afat femeilor, cat si barbatilor, ceea ce poate fi un avantaj pentru un cuplu ca se pot aranja la par in acelasi timp.
Vlad Ticanet
Vlad Ticanet2 ani în urmă
Frecventez acest salon incepand cu anul 2017 si am avut mereu parte de experiente foarte placute. Personal prietenos, care da dovada mereu de profesionalism si programari care sunt mereu respectate. Il recomand cu cea mai mare incredere pe Boti.
Ionut C
Ionut C2 ani în urmă
Ma tund la Boti de cel putin 3 ani si mereu am fost extrem de multumit de el. Este foarte bun si dedicat in ceea ce face, putand mereu sa ma consult cu privire la noile tunsori pe care mi le doresc. 10/10. Felicitari!!!
Mai merg la cosmetica la Orsi care, de asemenea e atenta la detalii, conformandu-se reliefului anatomic al feței, lucrand profesional. 10/10. Felicitari!!!
Mult succes echipei!
Ana-Maria Șeremet
Ana-Maria Șeremet2 ani în urmă
Cu siguranță voi reveni!
Locații recomandate