/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Coafor Moșilor

Strada Vaselor 56, București, România

Salon Coafor Moșilor
Salon de infrumusetare
4.1
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VG+XF București, România
+40 752 262 861
coafor-mosilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Dragomir
Elena Dragomir2 ani în urmă
Bătaie de joc !
400 lei decolorare par !!!!
Nu recomand
Draghici Marga
Draghici Marga4 ani în urmă
Am fost destul de bine tratată de cineva cu numele Dana. Asta pâna la vopseaua care a facut sa mi ia capul foc. Am fost considerata cam...mincinoasa. Se îndoiau că mă arde chiar așa rău pielea capului. Totul a culminat cu cea de la casa. In absenta oricaror preturi afisate, m a taxat ... 110 suvite si...140 lei pentru vopsit radacini. Acasa aveam sa constat ca parul era nevopsit la rădăcină. Sunt sigură că Dana a văzut! Deci 320 de lei fara bon si fara sa clipeasca. Hotie si mârlanie groasă. M aș fi intors la Dana caci pare pricepută, dar refuz să ma las jumulită de niște inse care nu se gândesc la un fapt ...dacă ți bați joc de cineva...nu se mai întoarce!
Dumitru Druga
Dumitru Druga5 ani în urmă
Situat pe Calea Moșilor în apropierea pasajului Bucur Obor oferă clienților săi servicii de calitate datorita personalului calificat și a produselor profesionale cu care se lucrează .Atmosfera in salon este plăcută relaxanta iar personalul este amabil și calificat .
Elena Burlacu
Elena Burlacu5 ani în urmă
Am cerut un tuns...m-a intrebat daca vreau spălat,i-am spus ca nu dar ptr ca ii era lene sa ma pieptane l-au udat si au pus balsam......la casă mi-au luat 46 ron.....iar ca si bonus m-au trimis cu parul ud acasă ptr ca uscatul costă separat.....cel mai prost salon si nu-l recomand nici dusmanilor !!!
Adriana Popescu
Adriana Popescu2 ani în urmă
Este un salon de coafura nou deschis, care asigura masurile de distantare, masca si igiena, in acelasi timp cu profesionalismul si maiestria personalului, pe care le cunosteam deja din vechea locatie. Va recomand sa va programati!
Roxana Rox
Roxana Rox2 ani în urmă
Nu recomand, nu voi mai reveni. Am cerut un tuns ( parul fiind spalat cu o ora inainte de programare) si nu am fost tunsa fara sa ma spele din nou pe par plus uscat " cu forta" pe par lung. Nu retin numele individei. Totul neprofesional si nefiscalizat
Veronica Ailenei
Veronica Ailenei2 ani în urmă
Preturile se fac in functie de clienta ,eu am plătit pt un tuns vârfuri 90 lei ,doar spălat o singură dată cu șampon si uscat cu feonul
Alina Gheorghe
Alina Gheorghe2 ani în urmă
Profesionalim!! Mulțumesc frumos!! De fiecare data revin cu drag. 😘😘❤️❤️
Locații recomandate