/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Crangasi

Calea Crângași 16, București 060337, România

Salon El Studio Crangasi
Salon de infrumusetare
4.4
298 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F332+G7 București, România
+40 21 326 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Flori1 an în urmă
Am făcut manichiura și pedichiura in urma cu săptămâna. In 40 minute am fost gata . Asta da randament. Dar..calitatea...am platit degeaba! A doua zi a trebuit să merg la alt salon sa le fac. Dna manichiurista era foarte grăbită, atât de grăbită că nici nu și a mai acoperit gura când a reușit! NU RECOMAND acest salon!;;
Alina Bucur
Alina Bucur2 ani în urmă
Am fost la manichiura la Dna. Gina si sunt foarte multumita. Foarte rapid si profesionist serviciul! Cu siguranta voi mai reveni :)
Andreea Paunescu
Andreea Paunescu2 ani în urmă
Doamna Gina m-a salvat! Am venit cu o oja pusa nu tocmai bine si dumneaei a reusit in numai cateva minute sa imi faca pe plac. A transformat manichiura cu care venisem intr-una pe care mi-o doream cu adevarat! Devin clienta fidela cu siguranta! :)
Stefania Beceanu
Stefania Beceanu2 ani în urmă
Prețul vrs. calitate nu se justifica ,gel pus pe unghii neuniform ,unghii efectiv distruse .
Nu recomand serviciile de manichiura ,aceeași experiența am avut-o și la salonul unde doamna lucra înainte (Bravory).
Daniela Herea
Daniela Herea2 ani în urmă
35 lei două codițe împletite “strâns” (amărâte amândouă), prinse cu ELASTICE PT BANI, nici alea la fel, pt că, ce salon nu are elastice de păr???!! când eu am făcut programarea cu 3 zile înainte… să nu mai zic de comentariile de genul “ți ai tuns singură bretonul?” nu, nu l am tuns singură, l a tuns colega ta de la salon!!! nu recomand, servicii foarte proaste, se vrea să fie salon de “fițe” cu moroccanoil peste tot, dar când te duci te dau cu ulei de la pantene, cel de la moroccan e acolo doar să l cumperi și o angajează pe țața Floarea de la colț că “știe ea să tundă și să coafeze”.
Lavinia Popescu
Lavinia Popescu2 ani în urmă
In urma cu o saptamana am beneficiat de servicii de manichiura de care am fost nemultumita. Cei de la salon m-au contactat si mi-au oferit posibilitatea de a-mi reface unghiile,pe gratis. De aceasta data s-a ocupat de mine doamna Gina care a facut o treaba excelenta. Unghiile arata impecabil!O recomand cu mare incredere!Multumesc frumos Salon El Studio.Ati dat dovada ca va pasa de clienti!
Laura Maria
Laura Maria2 ani în urmă
E a treia oara cand vin in acest salon, sunt multumita de serviciul de manichiura gel realizat de doamna Gina: calitate, profesionalism si rapiditate. Am fost si la dna Carmen la cosmetica, am aflat informatii utile despre lucruri care ma interesau, atenta cu clientii, si a facut treaba mai mult decat bine. Revin cu siguranta 👏
Monica-Gabriela Tache
Monica-Gabriela Tache2 ani în urmă
Am fost mulțumită de calitatea serviciilor de tuns, în schimb sunt câteva aspecte care mă determină să nu rămân clienta acestui salon: la prima vizită, s-a încercat adăugarea pe bon a unor servicii de care nu am beneficiat, doamna susținând că nu își mai amintește (deși a fost vorba de un tuns de 5 minute). A doua oară, deși am întrebat în momentul efectuării programării care este costul, la fața locului am fost informată că prețurile doar ce au fost modificate, fără ca nimeni să îmi transmită acest lucru la sosirea la salon, măcar.
Anca Câmpeanu
Anca Câmpeanu2 ani în urmă
Mulțumesc d.nei Carmen pentru tratamentul făcut,o recomand cu multa încredere,pt mine a făcut niște lucruri minunate de care sunt foarte incantata!Am avut un ten foarte încărcat pe care mi l.a luminat,am avut niste sprâncene foarte urate din care D.na Carmen a făcut cele mai minunate sprâncene,și îi mulțumesc din toată inima!Este cea mai minunata cosmeticiana pe care eu am întâlnit.o,mai rar sa întâlnești așa oameni dedicați meseriei,o face chiar din plăcere și asta se vede!Datorita ei,eu am acum cel mai frumos ten și cele mai frumoase sprâncene.O recomand cu incredere!
Locații recomandate