/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Tei

Bulevardul Lacul Tei nr. 56, București 020392, România

Salon El Studio Tei
Salon de infrumusetare
4.3
398 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F457+RC București, România
+40 21 242 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Alexandra Zaharia
Alexandra Zaharia2 ani în urmă
Desi am venit aici in urma unei recomandari, nu recomand deloc aceasta locatie.
Doamna care trebuia sa ma spele pe cap si sa ma tunda, nu a fost deloc priceputa, d apai sa mai fie si profi.
I am precizat inca de la inceput ca am parul cret, afro si ca trebuie tratat cu atentie . Doamna a facut total opusul, pe langa faptul ca mi a intrat apa in urechi si in ochi ca la bazin, m a tras de par pe toata durata spalarii, in loc sa acorde atentie parului meu, freca la parul meu ca la o rufa si vorbea cu un coleg.
Cand vine vorba de tuns, dezastru si mai mare, doamna a insistat sa ma pieptane cu un pieptan mic, obisnuit, neadecvat parului meu, nu tinea si de par astfel ca incurcaturile facute de ea la spalare sa se descurce usor ci tragea insistent de par pana cand nu am mai suportat si i am spus sa se opreasca.
Rezultatul final, un dezastru pe banii mei.
NU RECOMAND aceasta locatie pt tuns femei !!!!!!
Lucia Diaconescu
Lucia Diaconescu2 ani în urmă
A fost prima si probabil ultima oara cand am folosit serviciile de tuns si coafat. Personalul este dragut cu clientii, locatia este curata si aerisita, partea de vopsit ok, dar la tuns ar mai fi necesare niste cursuri de pregatire sau profesionisti. As fi preferat sa ma tunda frizerul, cred ca facea o treaba mai buna. Bobul n-are nici o treaba cu forma clasica de bob, parul este asimetric, mai lung in stanga, mai scurt in dreapta din fata pana in spate, i-am tot spus lucrul acesta dar aveam impresia ca nu intelege ce vreau sa zic. Oribil. Nu sunt un om foarte pretentios, dar parca nici chiar asa!
Adrian Mistodie
Adrian Mistodie2 ani în urmă
Am plecat total dezamăgit de la salon astăzi, după ce am fost tuns de un domn mult prea “energic”, care nu știe absolut deloc meserie. Cred ca dacă ma tundeam singur in oglinda, ieșea ceva mai bine. Încearcă sa para ca manevrează intr-un stil profesionist foarfecele și mașina, când in realitate, te zgârie pe pielea scalpului și nu știe ce face. Niciodată nu am plecat așa dezamăgit de la o frizerie, iar eu nu sunt pretențios deloc când vine vorba de tuns.
Ingrid Cosmescu
Ingrid Cosmescu2 ani în urmă
La oricare dintre servicii am apelat a fost ceva in neregula. Personalul este foarte neingrijit. Preturile sunt mici comparativ cu alte saloane insa dupa coafat am fost nevoita sa imi spa parul si sa mi-l coafez singura. Nu inteleg cum sunt alesi angajatii
Denisa Radu
Denisa Radu2 ani în urmă
Inca ma doare degetul dupa ce am fost tăiată acum câteva zile ! Sa nu mai spun ca stau cu panica , pentru ca am dubii in privința sterilizării instrumentarului ! Chiar nu se poate sa ne jucam așa cu viețile oamenilor ! Ar trebui mai multă atenție acordată atât sterilizarii cât și tăierii cuticulelor!
Tincuta chiriac
Tincuta chiriac2 ani în urmă
Azi am plecat cu un gust amar,am avut un spalat tuns si coafat,!Totul a lasat de dorit tunsa bob fara nici o forma la spate un fir mai scurt unul mai lung zici ca ma tuns cu toporul,ma spalat cu un sampon care zici ca sant nespalata de o saptamana,coafat pe moment in 2 ore ma calcat trenu!NU RECOMAND PE DOAMNA FLORY sper sa nu ajungeti pe mana dansei!!!!I
Ilie Maria
Ilie Maria2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de toate serviciile pe care le am avut in urma cu cateva zile in salonul din Lacul Tei. Toate fetele sunt foarte amabile si dragute, profesionalismul isi spune cuvantul. Am sa revin cu drag si data viitoare.
Cristina Stoian
Cristina Stoian2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate ! Recomand cu mare încredere !❤️🙏
Locații recomandate