/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Orizont

Str. Mihaela Ruxandra Marcu 3, București 061524, România

Salon Orizont
Salon de infrumusetare
4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G2+9R București, România
+40 21 413 2055
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Turculet
George Turculet2 ani în urmă
Nota 10 , frizerii și servirea.
Diana C.
Diana C.4 ani în urmă
Din pacate nu se sterilizeaza mereu instrumentele / forfecutele si altele de la manichiura- pedichiura. Inconstienta si probabil spagi pentru avize.
Mihaela Dogaru
Mihaela Dogaru5 ani în urmă
Foarte scump pentru servicii atât de proaste. Am făcut greșeala de a merge la cosmetică, am dat o căruță de bani pentru un epilat scurt, brațe, axilă și pensat și am rămas cu nenumărate fire de pãr pe picioare și brațe. Pentru aceleași servicii, numai că mult mai bune, am plătit ani la rând la un salon mai răsărit trei sferturi din sumă. Never again!
Ron Hewitt
Ron Hewitt5 ani în urmă
Am facut greseala sa ma tund aici. Foarfecele si masina ciupeau. Doamna care m a tuns nu lucra curat. De tuns m-a tuns bine. Apoi am vrut sa mi tund barba... Mi a tuns-o cu masina. Apoi am vrut sa mi faca un contur...1 sfert de ora s a chinuit... Si tot nu a fost in stare nici ea nici colegul ei sorin sa mi faca conturul barbii perfect. Pentru ca s au bagat din ce in ce mai mult...acum arat jalnic. Am plecat asa aiurea. Satisfactie zero. Mi am dat barba jos si arat ca naiba. Multumesc locatiei pentru angajatii profesionisti. Cu siguranta va voi face cea mai negativa reclama.
Ps : nu incercati serviciile lor ca nu merita.
Mai bine platesti mai multi bani, dar nu iti strica aspectul o batrana care trebuia sa foe acasa cu nepotii. A..si sa nu mai zic ca aveam un interviu important si o sa arat ca naiba. Plus ca m-a taiat cu masina....lucru destul de aiurea pt mine... Si doamna ma intreba pe mine daca e bine.. pai eu tund oameni..sau ea??
Succes pe mai departe amatorilor...
Anca Loy
Anca Loy5 ani în urmă
Am fost acolo marti pt o tunsoare par mediu. Copil 3 ani jumatate. A tuns-o stramb. Pretul cam mare: 32 lei. M-au tuns si pe mine acum cativa ani, tot stramb. Dar uitasem si am cazut in plasa. Nu stiu pe alte tipuri de servicii cum sunt. Dar la tuns nu sunt bune
Andreean
Andreean5 ani în urmă
Salon deschis încă din anii de dinaintea revoluției cu foarte buni profesioniști si un serviciu impecabil. D-na Viorica tunde minunat iar la Cosmetica tot asa o doamna foarte drăguța m-a primit ultima data fără programare la epilat - deși a trebuit sa își întrerupă masa de prânz iar următoarea clienta urma sa vina foarte curând! M-a impresionat foarte mult acest lucru! Recomand acest salon călduros nu numai pentru calitatea serviciilor, prețurile foarte convenabile dar si calitatea profesională si umană celor care lucrează care aici . Am ajunge departe in România daca ar fi asa peste tot !
Oprea Andrei
Oprea Andrei2 ani în urmă
O stea pentru ca desi in trecut am mai fost, iar tunsoarea era aproape acceptabila, azi a fost ultima data cand voi mai trece pe aici.
Domnul ce m-a tuns nu purta masca, la fel si clientul precedent. Nu cred ca au aflat de existenta pandemiei. Tunsoarea era una foarte simpla, sa urmeze cu zero o linie. Pot face si eu acasa in 5-10 minute daca as avea un ochi la spate. Nu a fost in stare, linia devenise efectiv zigzag si bonus mi-a taiat o alunita care a mai sangerat 2 ore. Nici nu si-a cerut scuze. Facea pe prostul. Cea mai jalnica tunsoare ever. Cand am ajuns acasa m-am tuns zero.
Frame of Mind.
Frame of Mind.2 ani în urmă
Totul este bine dacă cazi pe mâinile potrivite . Sunt multumita de grija și atenția doamnei Cristina care îmi penseaza atât de bine sprâncenele. Recomand 🤗
Locații recomandate