/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Joya Salon Sector 1, Coafor, Salon Unghii, Cosmetica, Unghii cu Gel Sector 1. Extensii Par

Calea Griviței 198, București 010754, România

Joya Salon Sector 1, Coafor, Salon Unghii, Cosmetica, Unghii cu Gel Sector 1. Extensii Par
Salon de infrumusetare
4.3
228 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F347+H4 București, România
+40 737 436 329
joyasalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Nicoleta Mihaela Priscoveanu
Nicoleta Mihaela Priscoveanu2 ani în urmă
A fost o experiență plăcută care m-a lăsat surprinsă într-un mod pozitiv. Mi-a plăcut foarte mult că personalul a dat dovadă de punctualitate și a dovedit că știe ce face. Recomand cu toată încrederea acest salon!
Alexa alexy Manu
Alexa alexy Manu2 ani în urmă
Recomand cu drag! Un salon excelent, poziționat intr-o zona accesibila auto , in sensul ca găsiti loc de parcare fără bataii de cap , cu personal calificat pe coafor, manichiura și Cosmetica , pot spune ca sunt cu adevărat niște fete minunate, sunt respectate normele de curățenie, tot personalul folosește masca, mănuși și în plus dezinfectantul nu lipseste. Chiar m-am simțit în siguranță, având in vedere perioada actuala.
Ma tund si vopsesc aici de ani buni ,mereu a fost minunat, personal foarte profi, doamna Flori te ajuta cu sfaturi si este super pasionata de ceea ce face. Si ca un plus, are o atitudine pozitiva. Are tot timpul grija sa plec cu o culoare superba și cu o tunsoare care efectiv se aseaza perfect și chiar dacă nu ma coafez după fiecare spălat. Folosește o vopsea organica care sa nu îmi deterioreze firul, și îmi face un tratament rapid de hidratare după fiecare vopsit, culoarea obișnuita rezista mult si nu curge, efectiv parul meu strălucește. Este de fiecare data experienta foarte placuta si un raport calitate-pret este foarte bun.
De partea de Cosmetica se ocupa domnișoara Silvia, foarte atenta și drăguța îmi face niște tratamente super eficiente, anti-age, presupun ca le personalizează in funcție de tenul meu, ca altfel nu îmi explic cum reușește sa arate atât de bine tenul meu, prețul la tratament nu este unul tocmai mic dar merita o data la 1/2 luni.
Tot dansa se ocupa și de pensat, parte de care mereu mi-a fost teama, ani de zile m-am pensat singura acasă de frica pensatului in salon, având și așa niște sprâncene subțirele, dacă intra cineva in ele rămâneam fără, după o perioada am prins încredere in Silvia și am încercat și pensatul, de asemena sunt mulțumită și de acest serviciu.
La manichiura nu am reținut numele fetei deoarece acolo se tot schimba personalul, acum este o fata blonduță care si-a făcut treaba cum trebuie, forma ok, culoare data bine, cuticula tăiată foarte bine.
La fizerie îmi aduc pustiul la tuns la doamna Adriana, este foarte încântat de tunsorile realizate de doamna, mereu este întrebat de colegi de la școala unde își face freza foarte atenta, rapida și punctuală. Prețul tunsului este unul foarte bun, chiar și pentru un buget mic.
Recomand cu drag atat serviciile cât si personalul.Locație ok, prețuri bune, produse profesionale.
Ramona Crăciunică
Ramona Crăciunică2 ani în urmă
Recomand din suflet! Calitate si profesionalism la cel mai înalt nivel! Cel mai bun salon cu cele mai bune servicii, sunt clienta acestui salon de cativa ani si de fiecare data vin cu cea mai mare plăcere, deoarece știu ca aici voi fi răsfățata exact asa cum imi doresc. Pentru ca țin prea mult ori parul meu îmi era teama sa mă las pe mana vreunui stilist, însă de când am cunoscut-o pe Tania merg cu nerăbdare de fiecare data, ma las pe mâna ei fără pic de frica deoarece stiu ca e o profesionistă si face totul pentru ca parul meu sa fie sanatos si sa arate impecabil. O recomand de fiecare data atât pe Tania, cât și Salonul Joya oricărei persoane. Serviciile sunt foarte de cea mai buna calitate, la preturi foarte bune, timpul de așteptare este extrem de mic, se respecta timpul alocat fiecărei programări și se oferă bon fiscal pentru orice serviciu efectuat. Orice persoana care vrea sa fie răsfățata ar trebui sa incerce serviciile acestui salon pentru ca de fiecare data ieși de-acolo ca scoasa din cutie!
Batog Ana Maria
Batog Ana Maria2 ani în urmă
Recomand cu desăvârșire serviciile din acest beauty salon, vin de foarte mult timp cred ca de când au deschis și sunt mulțumită din toate punctele de vedere, salonul arata drăguț, este curat și luminos, fetele sunt profi, atmosfera este plăcută și ma simt în largul meu de fiecare data.Serviciile sunt bune și la preț și la calitate, ador sa ma răsfăț aici și sa am tot timpul parul super aranjat și sănătos, vin aproape săptămânal la spălat coafat, asa cum trebuie sa facă orice femeie care se respecta, lunar îmi fac și un tratament cu Botox pentru hidratare. 10 stele din partea mea !!! RECOMAND 100 %
Ana Anastasia
Ana Anastasia2 ani în urmă
Recomand cu placere!!! Locatie buna, locuri de parcare se gasesc in zona, salon curat si ingrijit, personal bun cu servicii de calitate, frecventez salonul de anul acesta si sunt multumita de fiecare data, am numai cuvinte de lauda atat pentru staff cat si vis-a-vis de servicii, produsele folosite sunt profesionale, coafeza Tania foarte ok, Mirela cosmeticiana -nota 20, partenerul meu este de asemenea foarte multumit de frizeria din salon, la manichiura este o domnisoara blonduta la care vin, multumita si acolo cu toate ca merg pe manichiura clasica si nu se fac opere de arta la pe niste unghiute mici mici.
Daniela Feroaica
Daniela Feroaica2 ani în urmă
De curând am vizitat salon joya.experientamea a fost foarte bună atât calitativ cat si financiar!😊👏👏serviciile oferite au fost profesionale,de patru meu ocupandu-se Flori.Salonul este destul de mare,aerisit si curat,respectandu-se toate normele de igienă și sănătate publică .recomand salonul ca fiind unul dintre cele mai bune situate in zona. 👏👏👏
Raluk Rotaru
Raluk Rotaru2 ani în urmă
Salonul meu preferat, sunt niste oameni deosebiti, Flori se ocupa de parul meu sa arate perfect in fiecare saptamana, folosesc produse super profi, au o gama organica la vopsea si pentru partea de ingrijire after color, am intodeuna o culoare de revista, si un par super sanatos,desi este o culoare deschisa, la epilare vin la doamna Mirela, o cosmeticiana cu simt de raspundere, cu o mana de aur pot spune, epileaza cu mare grija, din cand in cand imi rasfat si tenul cu cate un tratament dar rar, insa sunt multumita de rezultatele obtinute, tot doamna se ocupa de ani buni si de stilizarea sprancenelor, cand spun ani buni cred ca sunt mai mult de 7 😍, la manichiura vin de putin timp, aproximativ 1 an, la domnisoara Silvia, unghiile imi rezista bine, si am plecat intodeuna multumita de serviciile de manichiura, cosmetica si coafor de la salon Joya, vin cu placere cand cunosc calitatea atat a produselor cat si a oamenilor care imi presteaza serviciile, am apreciat intodeuna grija lor pentru satisfacerea nevoilor mele, client fiind. Si inca un lucru am apreciat aici, nu se schimba personalul lunar, gasesti aceiasi oamneni cu care esti obisnuita si le cunosti valoarea.Multa apreciere si respect, recomand cu tot dragul serviciile si oameni de aici. Mediu placut si servicii super bune si diversificate.Abonamentul de la coafor ma scos de nenumarate ori din impas, recomand 100 % Joya Salon!!!
Alina Gabriela Tudor
Alina Gabriela Tudor2 ani în urmă
Din pacate experienta mea a fost una mai putin placuta. Pentru prima data am incercat extensii si am ales varianta de "extensii cusute". Din tot ce am vazut pe site-uri si in filmulete pe youtube, nu se compara cu ceea ce am patit in realitate. Asa arata extensiile mele la numai o zi dupa aplicare. Am fost nevoita sa le dau jos pentru ca nu aveam cum sa stau cu asa ceva in cap.
Locații recomandate