/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Noblezza Beauty Clinique

Strada Washington 19, București 011792, România

Noblezza Beauty Clinique
Salon de infrumusetare
4.7
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34V+75 București, România
+40 748 048 003
noblezza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae-Adrian Perian
Nicolae-Adrian Perian2 ani în urmă
Un loc de excepție, cu o energie fantastică și oameni dragi în fiecare colț al încăperilor. Zâmbete, relaxare, muzică, lumini, scări, design inovativ, totul atent ales și wow as putea spune amazing 😍
Recomand Noblezza Beauty Clinique! 👍 Apelați la serviciile lor cu toată încrederea, nu veți regreta! ❤️
Alinairi Alinairi
Alinairi Alinairi4 ani în urmă
Personalul foarte amabil, inclinat catre client, respecta norme de igiena, atentie deosebita pentru fiecare client in parte. Am mers pt epilare definitiva. Dupa prima sedinta deja se vad rezultate f mari. Au disparut multe fire, sau cresc mult mai greu, si nu se mai irita pielea.
Laura Foxey
Laura Foxey5 ani în urmă
Super salonul! Deja după prima ședință epilare cu laser văd rezultate mari. Unde alte saloane nu au făcut decât să îmi piardă timpul și banii, am fost destul de sceptică să încerc iar, dar după atâtea recenzii pozitive, am zis că merită încercat. Și am avut dreptate! Personal de nota 10, doamna de la recepție o super femeie. Chiar recomand să veniți, sigur veți fii satisfăcuți!
Mihaela Dan
Mihaela Dan8 ani în urmă
Recomand Noblezza Beauty Lounge in primul rand pentru personalul minunat. Serviciile au fost rapide si de calitate. L-am ales vazand numarul mare de persoane publice care il frecventeaza si am fost placut surprinsa sa descopar preturi pe care sa mi le permit.

Va multumesc, dragii mei! :)
Alexandra Macovei
Alexandra Macovei8 ani în urmă
O echipa de profesionisti, dispusi sa iti raspunda cu zambetul pe buze la orice intrebare. La sedinta de diagnosticare cu Diana am simtit ca am discutat cu un nutritionist, dermatolog, estetician si instructor de fitness, toti intr-unul! :) Felicitari beauty clinicii Noblezza!
Corina B
Corina B2 ani în urmă
Nu va cheltuiti banii inutil si nu va lasati pacaliti de publicitate!

Am optat pentru un tratament de HydraFacial.
Sedinta a durat 20-25 minute; nimic din descrierera procedurii de pe site nu a corespuns cu realitatea. Curatarea tenului a fost realizata manual prin stoarcerea punctelor negre, cu durere, semene rosii si umflaturi la nivelul fetei.
“Analiza faciala” a constat in “ce produse faciale folosesc?” M-am asteptat ca aceasta analiza sa fie prin scanarea digitala a pielii asa cum se procedeaza in mod normal inainte de efectuarea un tratament corespunzator tipului de ten si nu “dupa ochi”.
Am cerut detalii despre masca care mi s-a aplicat, despre pasii procedurii….o balbaiala incerta.
Foarte surprinzator, la finalul procedurii nu a folosit nici ser nici crema de fata, pielea imi era foarte uscata si rosie…ORIBIL.
Un salon amator cu angajate necalificate!
Nu va cheltuiti banii inutil si nu va lasati pacaliti de publicitate!
Alexandra Coman
Alexandra Coman2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, au aparatura noua, produse profesionale. Se poate plăti cu cardul, fac și factura. Sunt foarte mulțumită.
Alina Maria Guleama
Alina Maria Guleama2 ani în urmă
Nu merita nici un ban din care ii dati. Am facut criolipoliza si absolut nimic. Doar reclama de “2 bani” si nimic adevarat.
Locații recomandate