/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Aligrima Beauty

Strada Ghiocei 17, București, România

Aligrima Beauty
Salon de infrumusetare
4.9
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F425+FJ București, România
+40 747 147 986
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Luana Stan
Irina Luana Stan2 ani în urmă
O minunata echipa de adevărați profesioniști care, în același timp, sunt oameni buni, calzi, atenți, implicați, deosebiți, pe care nu ai cum să nu-i iubești!
😊👏👏👏👏👏💗💗💗💗💗
Madalina Bragagiu
Madalina Bragagiu2 ani în urmă
Oameni minunați, profesionalism,seriozitate,calitate!
Va iubesc !
Dragomir Alexandra
Dragomir Alexandra4 ani în urmă
Recomand cu încredere! Veți fi întâmpinați de oameni primitori pasionați de ceea ce fac, dar mai ales veti găsi ceea ce căutam toti: profesionalism!
Just Me
Just Me4 ani în urmă
Imi place sa dau review-uri reale, sa apreciez public persoanele care merită, locurile care ma încânta, prea rar mai facem asta. Pe cei de la Aligrima Beauty am ajuns sa ii cunosc de-a lungul anilor, incepand ca si clientă temătoare cu privire la rezultate, ajungând sa ma simt ca și cum ne cunoaștem de o viață, așa sunt ei, deschiși, glumeți, atmosfera este genială și vă pot spune cu sufletul deschis că ei chiar merită!
Ajungand sa ii cunosc, am aflat ca au dorit să fie percepuți diferiți, de aceea alături de ei am găsit servicii de calitate intr-un ambient calm, intim și relaxant la prețuri accesibile și corecte.
Am aflat că pentru a fi diferiți astăzi, nu mai este suficient doar să oferi servicii de calitate și au mers mai departe, au investit pasiune și energie pentru a dezvolta la Aligrima Beauty servicii ce corespund nevoilor actuale, atât nouă, doamnelor, dar si domnilor din viata noastră și a celor mici, așa că da, puteti veni împreună!
*Un pont*dacă știți că timpul este limitat, întrebați cand vă programați daca va puteti face 2 servicii in același timp-in cazul meu se ocupa de extensii si vopsit(btw au extensii rusești din păr natural, le am de aproape 1 an și sunt impecabile) in timp ce o altă colegă imi face unghiile.
Folosesc doar produse de calitate superioară și acordă o atenție seriosă sănătații și unei atmosfere curate.
Toate uneltele sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie să ne facem griji.
Se străduiesc constant să fie cei mai buni in domeniu, echipa se educă și capătă o pregătire avansată pe tot parcursul anului pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe și tehnici, atunci când vreau o schimbare aflu exact ce mi se potrivește si este in trend, păstrând naturalul ca etichetă, nu imi place sa exagerez. Este frumos cand cineva ajunge sa te cunoască și adaptează cerințele tale conform trendurilor actuale fara prea multe explicații.
Promisiunea lor față de noi constă în a ne simți mereu bineveniți, să plecăm mai relaxați și să arătăm senzațional, in cazul meu acesta este adevarul de fieare dată!
Daca va decideți sa încercați , garantat nu o să regretați, veți descoperi singuri tot ce am descris mai sus, veți ramane cu aceeași părere!
Elena Cercel
Elena Cercel4 ani în urmă
Pentru prima data am venit aici si cred ca voi reveni de fiecare data cu placere. Aici gasesti profesionisti care î-ti rasfată podoaba capilara ! Multumesc Jana & Dorin!
Laura Albu
Laura Albu2 ani în urmă
Profesionism, calitate, oameni deosebiti, servicii exemplare, atmosfera placuta, recomand!
Nepo hagi
Nepo hagi2 ani în urmă
Recomand cu drag.
Serrgiu C
Serrgiu C2 ani în urmă
Super, multumesc Dorin.Cu siguranță voi reveni !
Locații recomandate