/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Avant Garde Beauty Spa

Militari sector 6 Plazza, București 061334, România

Avant Garde Beauty Spa
Salon de infrumusetare
5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+XJ București, România
+40 723 999 936
avant-garde-beauty-spa.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Agnieszka Ślatała
Agnieszka Ślatała2 ani în urmă
Servicii de calitate, seriozitate și amabilitate! Revin la Gina de fiecare data și am încredere în ea! Îmi face părul de fiecare data frumos și sănătos!
Camelia Maria Lovin
Camelia Maria Lovin2 ani în urmă
Daca mi-am dorit vreodata un refresh, indiferent de ce sector al vietii, am ales sa intalnesc oameni noi cu aspiratii inalte si zambete minunate.🌸 La Avant Garde Beauty Spa mi-am rescris ‘Povestea Fermecata a Parului’ pentru ca aici am gasit culoarea potrivita pentru zambetul si sperantele mele de viata. Si uite ca Magia Feminitatii a ajuns la superlativ pentru ca Gina Stanca si-a folosit culorile si pensulele Sufletului si m-a reinventat. Multumesc, Gina! ❤️🤗😘
Eu cred ca PARUL oricai Femei are o Magie care vorbeste de la sine si ii atribuie fiintei puteri nebanuite! Asa ca sfatuiesc orice Femeie sa-si gaseasca propria Poveste a Magiei Frumusetii impreuna cu Gina Stanca!❤️🤗🌸🌸🌸✨
Andreea Stanculescu
Andreea Stanculescu2 ani în urmă
Ma tund de cativa ani aici si nu as schimba locul niciodata . Mereu plec fericita 😍
MIhaela Boanca
MIhaela Boanca4 ani în urmă
Sunt clienta Ginei de peste 10 ani, atat familia mea cat si prieteni ! Atmosfera placuta a salonului Avant Garde Beaty Spa, echipa tanara si ambitioasa, aproape de clienti, pregatiti sa asigure servicii complete, de inalta calitate imi permite sa il recomand cu multa caldura 😍
Nadina Frincu
Nadina Frincu2 ani în urmă
Programarea este intotdeauna respectata. Atmosfera calda, prietenoasa cu valente relaxante. Cel mai bun spalat pe par pe care l-am experimentat, datorita masajului reflexogen al scalpului. Transformarea coloristica a fiecarui vopsit, pune in valoare trasaturile faciale si reflecta dimensiuni nebanuite pana atunci, ale personalitatii. Rezultatul a fost mereu, ca un " nou inceput" energizant! Multumesc Gina!
Cristina Vasile
Cristina Vasile2 ani în urmă
Mi-am dorit o schimbare de look, si astazi e o zi in care sunt foarte fericita!
Gina este extraordinara, nu doar ca hair stylist, ci si ca persoana. Mi-a facut o deosebita placere atat sa ma aflu in prezenta ei, cat si sa vad rezultatul muncii ei.
Tina Telegariu
Tina Telegariu2 ani în urmă
Gina este de departe un profesionist de valoare care imbina sfaturile și tehnica profi cu produse de calitate, rezultatul fiind unul spectaculos. Recomand tuturor pentru serviciile de calitate. Multumesc. Gina!
Daniela Georgescu
Daniela Georgescu2 ani în urmă
Sincere aprecieri pentru profesionalism si creativitate! O ambianta extrem de placuta. De doi ani revin aici cu bucurie. Avant Garde Beauty Spa multumesc!
Locații recomandate