/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Smashing Beauty Center

Strada Ceaikovski 8, București, România

Smashing Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F484+47 București, România
+40 21 231 4599
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dani
Dani2 ani în urmă
Salon modest, de cartier, insa curat, cu preturi de bun simt si personal bine pregatit si politicos. Recomand pedichiura facuta de Rodica - pedichiura medicala, de care saloanele high end nu se ating. Am ajuns din intamplare dar am sa mai merg.
Hellen
Hellen4 ani în urmă
1 stea cu indulgență! Am fost acolo pentru o manichiura semipermanenta si era sa plec fara unghii. Manuchiurista le pilea cu frenezie, dar oblic!!! Asta dupa ce mi-a taiat pielitele cu forfecuța, in conditiile in care le voiam impinse. I-am explicat ca sunt pilite stramb, s-a scuzat că este obișnuită sa faca doar forma patrata, nu migdala cum doream eu. I-am acordat 3 incercari, dupa care mi-a oferit pila (antica, parea adusa de la un atelier de mecanica dar asta e alta poveste ) sa-mi retușez singura unghiile... Poftim??? De ce mai vin la salon??? Sa-mi fac singura manichiura?? In acel moment, m-am ridicat sa plec. Patroana, se chinuia sa ma conviga ca "este foarte buna manichiurista " si sa aștept rezultatul final. Cum ??? Cu unghiile oblice? O fi o moda noua? Am pierdut timpul degeaba si am ramas si unghiile foarte scurte!!!!Trecând peste faptul ca nu se putea respira inauntru, si dotarile erau din 1900 toamna, va sfatuiesc: Feriti-va de acest salon dacă țineți la unghiile voastre!!!
Alexia Consta
Alexia Consta4 ani în urmă
Dezamagitor! Mizerabil! Am plecat cand am vazut cat de vechi erau pilele de unghii ( ca scuza au spus ca nu se gasesc pile originale) si murdaria de pe paletele cu nuantele de oja.
Daniela Luchian
Daniela Luchian4 ani în urmă
servicii excelente de la manichiura,pedichiura,cosmetica si bineinteles coafura nota este maxima. Este un salon curat si ingrijit iar personalul f calificat. Il recomand cu incredere.
G.L. TURKOZ
G.L. TURKOZ4 ani în urmă
Chiar daca este un loc modest gasesti mult profesionalism,curat,....se lucreaza in echipa si mai ales nu sunt preturi mari ,sunt decente pentru tot buzunarul....merită văzut ...
Florian Costache
Florian Costache5 ani în urmă
Super, foarte multumit de serviciile oferite
Marian Brandibur
Marian Brandibur6 ani în urmă
Angajatii,foarte buni !!!
(coafor,manichiura,cosmetica,frizerie)
Adriana Rus
Adriana Rus2 ani în urmă
Fetele au grija... Igienizeaza.. Poarta masca... Recomand!
Locații recomandate