/Braila/Salon de infrumusetare

Salon Infrumusetare - iL PRiMO

Calea Galați 52, Brăila, România

Salon Infrumusetare - iL PRiMO
Salon de infrumusetare
4.6
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XGF+X5 Brăila, România
+40 339 111 110
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Popa
Mariana Popa2 ani în urmă
Amabilitate,servicii de bună calitate,personal calificat,profesionalism.
Emilia Chirilov
Emilia Chirilov4 ani în urmă
Cel mai prost salon din braila. Am fost ca să-mi înlătur niște unghii cu acril și să-mi fac semipermanenta și doamna care ma făcut mi-a distrus unghiile. Ma ars cu freza in timp ce înlătura acrilul, ma tăiat la trei degete când îmi pilea unghiile (+ca mi le-a pilit cu o pila 110....) mi-a rupt toate unghiile PANA LA CARNE dar scuza ei a fost ca am unghiile prea fragile (când eu de fiecare data când îmi înlăturam acrilul niciodată nu am suferit la unghii), și PLUS DE ASTA, i-am zis sa îmi pună puțin sclipici la inelar și mi la pus DE LA JUMATEA UNGHIEI!
CULMEA CULMILOR, femeia nu îmi da bon și îmi zice sa merg sa plătesc, ajung și îmi zice 80lei. WTF??? 80LEI PT CE? PT O SEMIPERMANENTA?? Mai puneam încă 20lei și îmi făceam unghii cu gel.
Și sa nu mai vorbim de faptul ca azi este a patra zi de când mi le-am făcut și deja o unghie mi sa rupt și le am îngălbenite. 😒👎🏼
DEZAMAGITA TOTAL!
Și cică este “cel mai bun salon din braila”.....
Păcat ca nu pot sa pun și poze...
Teodora Adamache
Teodora Adamache4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile Iulianei de la cosmetica. După ce ani de zile m-am pensat aproape la aceeași cosmeticiana mi-am făcut curaj și am încercat serviciile altui salon. Găsești servicii de coafura unde lucrează doamna Aura de care am fost foarte mulțumită în trecut când lucra la Femina pe Republicii lângă teatrul Maria Filotti. Salonul este foarte curat și modern amenajat. Fetele sunt profesioniste și amabile și lucrează repede și bine. Preturile sunt un pic cam mari dar părerea mea e ca sunt justificate.
Daniel Cracea
Daniel Cracea4 ani în urmă
Orice tunsoare se face pe baza de programare, cea ce e foarte bine. Tund bine, de aproape un am numai la ei mă tund. Recomand !!
Diana Diana
Diana Diana5 ani în urmă
M am dus pentru prima oara la salon si am plecat incantata de coafura insa a 2 a zi cand mi am dat jos propriile extensii pe care le folosisem pentru coafura, m am infricosat. Extrnsile mele care erau de cea mai buna calitate si purtate ptr a 2 a oara erau extrem de incurcate. Pur si simplu mi au fost distruse extensii de 900 lei dp a 2 a folosire. La prima folosire cand le am folosit la alt salon le am dat foarte usor jos si aratau ca noi
Nu mai calc ever prin IlPrimo. Daca as putea atasa si poza....
Lucica Ilas
Lucica Ilas5 ani în urmă
Bună, Doriți serviciile Salonului de înfrumusețare El primo? Mergeți ca veți găsi oameni inimoși, ve-ti fi răsfățați cu servicii de cea mai înaltă calitate și multa căldură sufleteasca. Succes și sa o țineți tot așa.
Carolina Drogeanu
Carolina Drogeanu2 ani în urmă
Pot spune că încă de la venirea mea aici la acest salon,mi-a făcut o impresie pozitivă încă de la întâmpinare..
Eu m-am simțit foarte bine,toți oamenii au fost foarte politicosi , meniul a fost foarte bun și consistent , muzică bună și chiar am dansat .
Am participat și la tombola câștigând un bilet de înfrumusețare...
Starea mea in această locație a fost una buna și plăcută și sunt foarte incantata de întreg grupul de persoane care frecventează acest salon .
Ne-am simțit bine și mulțumesc gazdelor de pregătirea acestei sărbători ...
Nedelcu Petrica
Nedelcu Petrica2 ani în urmă
Parul meu nu a mai fost tuns asa bine de aproape 1 an.😂😂😂.Multumesc Lili!
Locații recomandate