/Braila/Salon de infrumusetare

Salon Estetica

Calea Călărașilor 244, Brăila, România

Salon Estetica
Salon de infrumusetare
4.4
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WWX+HR Brăila, România
+40 239 687 934
salonestetica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Gaby Aly
Gaby Aly2 ani în urmă
A fost ok. Personal amabil și drăguț.
Ally S
Ally S2 ani în urmă
Ziua cununiei, eu+fiimea+mama soacra la coafat& make up.
Pe mine si pe fata ne-a machiat superb Francesca (scuze daca am greșit scrierea numelui) dar mama soacra a fost pe mana unei fete care nu prea i-a nimerit nuanta fondului de ten ... efect final- parca avea o masca alba pe față: dar dumneai e o doamna superba chiar si la o venerabila varsta, Va pup sarut-mana!
Coafatul a fost unul simplu și rapid pt ca intrasem in criza de timp ( in loc sa fiu luata in primire imediat dupa machiaj eu stateam si ma uitam cum o alta doamna e coafata) o mai buna gestionare a timpului e de preferat si de acodare prioritate mireselor ca altfel se transforma in BrideZilla cum de altfel am si devenit :))) Multumesc echipei care a lucrat in aceea zi si pt rabdarea de care au dat dovada! 🤗🥇I would do it again!
Cezarina Banu
Cezarina Banu2 ani în urmă
FOARTE DEZAMĂGITOR! Servicii de proasta calitate făcute “pe repede înainte”, nerespectarea clienților, prețuri exagerate și un comportament neprofesional. Revizuiți comportamentul angajaților și cu atât mai mult serviciile acestora!!!
Bianca Lucian
Bianca Lucian2 ani în urmă
Recomand oricand cu placere! Abia astept sa vin acasa in fiecare an sa va vizitez pt ca numai aici am gasit calitatea si profesionalismul pe care mi le doresc. Toate fetele super dragute si amabile!😘😘😘
Mioara Șerbu
Mioara Șerbu2 ani în urmă
Well done! 👌👏
Personal calificat, amabil, prietenos😊 , echipamente de calitate 👍
Recomand!
Nina Maz
Nina Maz2 ani în urmă
Nu se respecta programarile. Am ajuns cu cateva minute inainte de programare, mi s-a spus sa astept, dar nu s-a precizat cat timp. Dupa 20 de minute de asteptare, am intrebat daca mai dureaza si la scurt timp am fost preluata de doamna la care aveam programare, insa aceasta avea alta clienta si am preferat sa plec.
Gabi Arghiropol
Gabi Arghiropol4 ani în urmă
O locație frumoasa ,cu personal amabil ,buni profesionisti ,cu sugestii deosebite pt clienti
Solo Capitan
Solo Capitan2 ani în urmă
Eu sunt Român American. Am locuit în state 22 de ani din cei 34 de ani de viață. Recent m-am mutat înapoi în România și am avut o experiență de coșmar cu cine m-a tuns inițial. Părul meu e lung de 4 ani ca bărbat. Cel care m-a tuns inițial mi-a distrus efortul de 4 ani mai ales pe lângă urechi și în spatele capului. Eram terminat, trist și fără speranțe că îmi repar părul. Până am cunoscut-o pe Carmen Flor și mi-a relatat toate defectele. Sunt așa mulțumit de rezultate încât toți banii din lume nu pot rasplati mulțumirea mea. Recomand acest loc pentru toți care vor oameni cu suflet să îngrijească părul cu suflet
Locații recomandate