/Braila/Salon de infrumusetare

GLOW UP - BRĂILA

Strada Griviței 464, Brăila 310104, România

GLOW UP - BRĂILA
Salon de infrumusetare
4.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XJ9+QH Brăila, România
+40 751 661 653
glowup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Olga Zavisic
Olga Zavisic2 ani în urmă
habar n au sa faca un blow dry cu peria
Bianca Stoica
Bianca Stoica2 ani în urmă
Dragi viitoare mirese, va recomand Salonul GlowUp. Veti fi intampinate de fiecare data cu caldura, zambete prietenoase si produse de calitate.
Multumesc mult Elena pentru cel mai frumos machiaj. Mi-ai inseninat si infrumusetat cea mai importanta zi din viata mea.
Roxana Stoleru
Roxana Stoleru2 ani în urmă
Cel mai bun salon din Brăila! Fetele sunt minunate cu răbdare și au un suflet frumos❤😍❤ Am avut cea mai frumoasă cununie datorită lor😊 Mulțumesc frumos! Si voi reveni cu drag ❤
Izabela Stoica
Izabela Stoica4 ani în urmă
Sunt clienta de ani de zile.Cel mai bun salon din oras.Atmosfera este superba.Fetele de nota 10.Niciodata nu am fost dezamagita de absolut nimic,nici unghii,nici gene,nimic.Nu stiu ce ne'am face fara voi,fetelor🥰🥰🥰Pup Cati&Andreea😍😍
Corina Stănciuc
Corina Stănciuc2 ani în urmă
Sa va prezint puțin din ce înseamnă experiența unui salon cu recenzii bune . Am făcut programare pentru TUNS și vopsit . Când am ajuns acolo doamna a spus ca ma tunde la sfârșit . Evident ca a băgat mare cantitate de produs in parul meu după care mi a tăiat la puțin 10 cm din lungimea parului ( am pozele de dinainte ai după ) . După ce a tăiat tot parul in care era băgat produs am ajuns sa plătesc 1190 ron . Când i am spus doamnei ca o alta clienta de dinainte plătise 80 de lei pentru spălat și aranjat și eu plătisem 90 mi a spus ca e diferența de doar 10 lei , acesta este profesionalismul , prețul in funcție de persoana , asta ca sa știți la ce va așteptați . După care am stat mai mult de 30 de min pentru a primi bonul fiscal . Acesta este glow up braila . Dacă va este cald cu banii in buzunar , personalul de calitate al salonului va vor răcori !
Anna Mariia
Anna Mariia2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de Glow up,in special de Andreea Ene TRAINER-ul de make-up. Recomand cu încredere acest salon,serviciile sunt foarte bune și personalul foarte drăguț.
Diana gabriela
Diana gabriela2 ani în urmă
Unul din putinele saloane care ofera servicii de calitate si profesionalism , personal amabil , respectuos de calitate si o curatenie impecabila ! Recomand din suflet cu incredere !
Iulianalaura olteanu
Iulianalaura olteanu2 ani în urmă
Salonul arată foarte bine . Fetele sunt foarte drăguțe și au răbdare cu clienții .
Locații recomandate