/Prahova/Sala de fitness

StartGym

Bulevardul Republicii 152, Ploiești 100072, România

StartGym
Sala de fitness
4.6
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX4R+G6 Ploiești, România
+40 244 434 909
startgym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Vivi Dragomirescu
Vivi Dragomirescu2 ani în urmă
O sala foarte bine echipata, personalul foarte amabil, Ioana este un instructor excelent.
Și ce credem în pandemie au redus preturile!
Mihaela Ionescu
Mihaela Ionescu2 ani în urmă
Oameni frumoși și atenți la fiecare client . Curățenie exemplară ,amabilitate împletită cu dorința de a rămâne client fidel. Sport la nivel înalt. Mulțumesc frumos!
S. Ştefania
S. Ştefania2 ani în urmă
Despre sala de fitness Start Gym nu am ce zice, pentru ca nu am fost acolo. Insa pot spune ca piscina din aceeasi incinta este ok: cu toate ca bazinul este micut, apa este foarte curata, iar instructorii de inot se ocupa cum trebuie de copiii care-au venit la cursuri. Costul unei lectii de 50 min. este de 20 lei, iar intrarea la bazin 25 lei (daca ti-ai uitat prosopul poti lua unul de la receptie in schimbul a 5 lei). Pentru a intra la piscina ai nevoie de: papuci, costum de baie, ochelari, casca pentru par. Din pacate dusurile de la vestiare nu sunt functionale, usile de la toalete nu se inchid bine, iar bancile nu sunt suficient de incapatoare cat sa faca fata. Per total experienta a fost una placuta.
X Y
X Y2 ani în urmă
Aglomerat. Mă văd nevoit să fac o completare: personalul angajat (restaurant, bar, sală fitness, doamna de la curățenie) este grozav, antrenorii de la bazin magistrali, o reală plăcere să te duci acolo, dacă...
Wonderfull world
Wonderfull world2 ani în urmă
Este o sala foarte curata cu aparatura noua si personal dispus sa te ajute . Singurul motiv pentru care nu dau 5 stele este urmatorul , daca folosesti prea mult un aparat ,in cazul meu banda se uita antrenorii si sefa lor urat la tine si esti indrumat mai mult sa faci exercitii daca vad ca folosesti mult aparatele, pentru a nu se uza ! Dar cand iti refaci abonamentele sunt bucurosi ca ai revenit (se vede pe fata lor) ,cateva zile, dupa care vechea poveste! Ar fi meritat 5 stele daca nu m-ar fi facut sa ma simt incomod si nedorita! Daca nu esti o persoana care folosesti mult aparatele , este o sala pentru tine si te vei simti dorit!
Spadyraxx
Spadyraxx5 ani în urmă
Sala de fitness e moderna, curata, relativ bine aerisita prin AC. Aici exista mai multi instructori foarte foarte ok, amabili si multi dintre ei intretin o atmosfera vesela, placuta, care te indruma sa revii. Ca aparatura exista mai multe zone, o multime de aparate speciale, benzi, biciclete etc cred ca se gaseste pentru fiecare cate ceva de facut. Exista cate un tip de instructor pentru fiecare, inclusiv pentru copii si, daca nu vrei sa lucrezi cu instructor, aproape in fiecare seara exista diverse tipuri de exercitii programate - tabata, aerobic, spinning etc. Vestiarele si dusul sunt foarte ok fata de alte sali, nu sunt la comun, descoperite, cu podeaua rece etc. (A si nu trebuie sa vii cu lacatul de acasa).
Piscina nu e nici cea mai mare, nici cea mai frumoasa si da uneori e aglomerata, dar are un mare, mare bonus din punctul meu de vedere - temperatura apei este foarte buna, poti sa stai linistit in apa 40-50 min, sau mai mult cine vrea, fara sa te ia frigul, fara sa te simti incomfortabil.
Locul mai are un lucru bun din punctul meu de vedere, preturile rezonabile la prosoape, apa etc si un mini bar unde poti comanda un shake, batoane, sau daca vrei sa mananci tu ceva de acasa nu se supara nimeni pe tine. Deci ii dau 5 stele si o recomand cu placere.
Bio4fun
Bio4fun5 ani în urmă
Complexul pentru petrecerea timpului liber, dar si pentru dezvoltarea armonioasă si a formei fizice are cele mai bune conditii: ambient placut, curătenie, pret accesibil. O obiecție doar, clorul din apa se simte prea puternic, este iritant.
Eric Gabriel
Eric Gabriel5 ani în urmă
Aceasta locație beneficeaza de o sala de fitness foarte modernă și la fel de dotată. De asemenea are și niște instructori de fitness care va vor îndruma pentru obținerea rezultatelor perfecte. Pe langa sala mai există și o piscină acoperită care este destul de mare cu 5 culoare de înot și evident și aceasta beneficiază de niște instructori la fel de bine antrenați. Mulțumesc pentru atenția acordată! 😊
Locații recomandate