/Prahova/Sala de fitness

BodyFit Ploiesti

Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin 7, Ploiești 100066, România

BodyFit Ploiesti
Sala de fitness
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VF+4H Ploiești, România
+40 743 040 611
bodyfitploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Stanciu
Mihaela Stanciu2 ani în urmă
Programul personalizat pentru fiecare persoana in parte are un aport extraordinar de important in rezultatul final. In acest sens sunt foarte multumita pentru kilogramele pierdute, pentru starea de bine pe care o am dupa fiecare antrenament si foarte important pentru suportul psihic pe care George il acorda, ori de cate ori ai nevoie la antrenament! Mergeti si veti fi incantate doamnelor de rezultatul obtinut!
Nenu Diana
Nenu Diana2 ani în urmă
Aceasta este o sală fantastică!! Indiferent de nivelul de fitness la care te afli, imi place foarte mult cum antrenorul îmi oferă sfaturi și trucuri pentru a profita la maximum de fiecare antrenament. Mă duc puțin și deja văd o schimbare majoră în nivelul de energie și în corpul meu. E minunat! Ma simt cu 10 ani mai tanara!
Ilinca Barna
Ilinca Barna2 ani în urmă
Desigur, cea mai bună alegere pe care am făcut-o. O atmosfera FOARTE prietenoasă care mă face să vreau să mă antrenez. Aștept cu nerăbdare să trec prin uși și să mă simt mereu minunat când plec.
Antrenor personal uimitor și sală de sport completă și curată. Aș recomanda cu căldură!
Nicoleta Tănase
Nicoleta Tănase2 ani în urmă
Recomand cu mare drag studio-ul si antrenorul, George. Programul este personalizat pentru fiecare nevoie in parte, se tine cont de zilele mai putin bune si mereu te motiveaza sa dai putin mai mult decat in ziua anterioara. Consultanta pe partea de nutritie este disponibila si ea. Rezultatele minunate au aparut intotdeauna atat in cm, kg...cat si cel mai important...pentru minte. Felicitari pentru toata dedicarea!
Iustina Oiaga
Iustina Oiaga2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Antrenamentele sunt personalizate in funcție de nivelul de pregătire fizica și dorințele clientului. Rezultatele se văd intr-un interval foarte scurt de timp dacă îți dorești și te implici.
Cristina Rd
Cristina Rd2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Un studio unde faci miscare si te simti chiar bine pentru ca nu esti judecat, ba chiar esti ajutat sa repari greselile alimentare. Multumesc pentru tot!
Andreea Steriu
Andreea Steriu2 ani în urmă
Un loc foarte fain, de unde te incarci cu multa energie pozitiva iar rezultatele chiar au inceput, in cazul meu, sa se vada dupa a 2-a sedinta.
Recomand cu drag!
Liliana Apostol
Liliana Apostol2 ani în urmă
Recomand cu încredere!!! Seturile de exerciții variate în funcție de nivelul fiecăruia, atmosfera și sprijinul unui antrenor prietenos, atent și foarte înțelegător, te motivează să nu renunți în lupta cu kilogramele și să-ți atingi obiectivele propuse. Se merită timpul alocat. Te menține activă, iar rezultatele sunt vizibile! 👍👍👍👍👍
Locații recomandate