/Prahova/Sala de fitness

Catalin Tatulescu

Catalin Tatulescu
Sala de fitness
5
29 recenzii
8 comentarii
+40 764 425 425
instructorfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Hajnalka Chirila
Hajnalka Chirila2 ani în urmă
Un antrenor foarte bun și cu multă experiență. Știe să adapteze exercițiile pentru fiecare, cu un program flexibil și individual iar antrenamentele sunt foarte eficiente și plăcute .
Este o persoană minunată și un antrenor de vis.
Tatiana Dumitrescu
Tatiana Dumitrescu2 ani în urmă
În urmă cu un an căutam un antrenor de fitness care să mă ajute să îmi ating obiectivul de a scădea în greutate. Am ajuns să lucrez cu Cătălin și în scurt timp rezultatele au început să apară. Cătălin este intuitiv, a știut să mă motiveze, chiar și în zilele în care nu aveam tragere de inimă să mă antrenez. A personalizat antrenamentele în funcție de nevoile mele, făcând în același timp fiecare ședință diferită. Pe lângă toate astea, mi-a dat încredere că pot să îmi ating obiectivul și îmi pot depăși limitele. Am găsit, de asemenea, în Cătălin un prieten, o persoană cu care poți discuta deschis pe orice temă.
Mulțumesc, Cătălin! Ne vedem la următorul antrenament!
Oana Dragnea
Oana Dragnea2 ani în urmă
Un antrenor sociabil, punctual, serios, foarte atent la detalii, ce-ti ofera antrenamente personalizate, dinamice, foarte bine structurate.
Iti multumesc.
Alexandra Ioana
Alexandra Ioana4 ani în urmă
Catalin este antrenorul care te ajuta sa iti atingi obiectivul in cel mai scurt timp si intr-un mod foarte placut. Are foarte multa rabdare si stie exact cand poti mai mult. De la prima sedinta mi-am dat seama ca nu as fi reusit niciodata singura, este foarte usor sa te ranesti daca nu folosesti corect aparatele. Valoarea pe care o primesti pentru pretul platit este extraordinara!
Cocirlea Corneliu
Cocirlea Corneliu4 ani în urmă
Acum 3ani, cautam un antrenor de fitness care sa ma ajute în atingerea obiectivelor propuse.
Cătălin a fost cel cu care am rezonat cel mai bine încă de la prima întâlnire, când am discutat despre cerințele mele și oferta lui. A fost nevoie doar de 2 sedinte de antrenament pentru a ma convinge ca este alegerea cea mai potrivita. Cu răbdare, profesionalism, flexibilitate, seriozitate și mult respect, a contribuit la noua mea atitudine de a iubi fitness-ul și de a decide sa-mi continui antrenamentele săptămânale pe termen f. lung împreună cu el.
În planul relație interumane a câștigat și am câștigat un prieten!
Recomand cu căldură!
Alina A.M
Alina A.M4 ani în urmă
Dacă vrei cu adevarăt rezultate vizibile intr-un timp scurt si un stil de viaţă sănătos trebuie să iei legatura cu Cătălin! Plin de energie, un specialist care imbina intr-un mod plăcut partea tehnică cu cea distractivă, exigent şi determinat, te ajută să treci peste toate obstacolele posibile.
Alături de tine, Cătălin personalizeaza si stabileşte programul de antrenamente în funcţie atât de obiectivele tale personale, cât si de stilul de viaţă şi condiţia fizică, astfel incât rezultatul sa fie cel dorit de tine.
Un antrenor calm, foarte atent la corectitudinea exercitiilor.Originaliatea impletită cu seriozitate si consecvenţă il definesc pe Cătălin ca fiind un antrenor cu rezultate foarte bune.
Recomand!
Viorica Arhir
Viorica Arhir5 ani în urmă
Am obtinut rezultate vizibile cu Cata dupa nici 3 luni. E foarte atent, intuitiv si personalizeaza eficient exercitiile in functie de nevoile fiecaruia. Foloseste o gama larga de exercitii astfel incat fiecare sedinta e diferita si te tine in priza. Cata reuseste sa te motiveze atat de subtil si placut, incat dupa ceva vreme ajungi sa-ti doresti de la tine sa faci si sa poti mai mult. Cel mai important, stie cum sa faca sedintele placute, ceea ce e un plus maxim, mai ales pt cei ca mine care nu sunt deloc fani sa mearga la sala. Il recomand 100%.
Andreea Sandu
Andreea Sandu6 ani în urmă
Un profesionalist desavarsit! Catalin face ca antrenamentele sa nu mai para o povara, sa fie distractive si amuzante, dar si eficiente in acelasi timp. Dedicat in ceea ce face, ma motiveaza si imi da increderea ca pot sa-mi depasesc limitele. Recomand cu incredere!
Locații recomandate