/Prahova/Sala de fitness

Hotel Smart

Strada Theodor Aman 16, Sinaia Resort 106100, România

Hotel Smart
Sala de fitness
4.5
508 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G3R+4G Sinaia, România
+40 741 044 488
hotelsmart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lavinia Vlada
Lavinia Vlada2 ani în urmă
Amplasare buna a hotelului. Parcare insuficienta. Camera mare, cu balcon. Mai multa grija la curățenie, camerista a venit la ora 15 să facă curat. Nu e ok! La restaurant mâncare bună, dar foarte limitat meniul. Porțiile sunt mari și prețul pe masura. La mic dejun tip bufet nu exista nimic dulce. Pâine toast când în zona aveți pâine atât de bună?!? Nu ar strica o instruire a recepționerelor care îți dau o informație daca "o scoți cu cleștele" și chiar și atunci incompletă și eventual pe jumătate eronata. NU!
Sabina Puia
Sabina Puia2 ani în urmă
Very high prices for no reason.
Privelistea este minunata, intr-adevar, dar in rest... preturile nu prea reflecta nici calitatea serviciilor, nici a produselor (referindu-ma la restaurant).
Am nimerit o camera tripla in care abia aveai loc sa te misti, in care auzeai dimineata la 8 jumate femeia care facea curat pe holuri si la cina, din 5 feluri de mancare din meniu 3 nu erau disponibile.
Costina Calin
Costina Calin2 ani în urmă
Absolut minunat, ca de obicei. Revin cu mare drag de fiecare data. Servicii ff bune, curatenie si personal de exceptie.
Felicitari si nu va coborati standardele!!
Florin Neagu
Florin Neagu2 ani în urmă
A început a se degradeze... Ce se strică în camera nu se repara.... Mic dejun de 1 margaretă la Filiași. Pozitiv locația.
Eliza Iatan
Eliza Iatan2 ani în urmă
Minunat! Locatia - foarte aproape de centru dar in mijlocul naturii, peisajul din jur, conditiile de cazare, micul dejun. Multumim, vom reveni!
Sorina Matei
Sorina Matei2 ani în urmă
Hotelul are camere moderne și spațioase, cu balcoane generoase. Zona este liniștită iar spațiul exterior este foarte frumos amenajat. Am petrecut un weekend minunat!
Ioana Zazloti
Ioana Zazloti2 ani în urmă
Nu am fost la Hotel ci la restaurant care, se numește La Cascade! Un loc superb, cu clasă, rafinat, cu muzică buna, aproape în surdină, cu tot ceea ce și-ar putea dori cineva pentru a se simți bine! Gustul felurilor de mâncare este pe măsura ambiantei ca și servitul de altfel! O sa pun o mulțime de fotografii, inclusiv cu gradina! ❤️
Liliana Ifrim
Liliana Ifrim2 ani în urmă
Curat, cald, prietenos, vedere super spre gradina interioară. Restaurantul Cascade oferă mâncare foarte bună intr-o atmosferă selecta și rafinată.
Locații recomandate