/Prahova/Sala de fitness

West Mall Offices

Șoseaua Vestului, Ploiești, România

West Mall Offices
Sala de fitness
3.5
930 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXHR+99 Ploiești, România
+40 722 734 438
westmallploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariangociu51079 Marian
Mariangociu51079 Marian2 ani în urmă
Nu prea ai ce vedea
Camelia Luigia Radu
Camelia Luigia Radu2 ani în urmă
Foarte bine, este un loc frumos !
Andrada Balan
Andrada Balan2 ani în urmă
Langa acest mal exista o ghereta cu mancare rapida si cateva mese ce se remarca prin proasta calitate a produselor, proasta servire si interactiune cu clientii. 25 de minute de asteptare pentru niste hamsii, nu poti cere cate sute de grame vrei tu pentru ca nu au cantar sa cantareasca, nu poti plati cu cardul si daca intraznesti sa intrebi de toate acestea, te trezesti ca iti ofera produse gatite in modul cel mai prost. La servire/gatire 2 trepadusi incompetenti si o individa dubioasa. De evitat.
C c
C c4 ani în urmă
Aproximativ pot sa spun ca i-mi place locatia. Daca parcarea nu era pozitionata in fata complexului si spatiul ar fi fost folosit pentru alte activitati( in special pentru cei mici) poate numarul de clienti era mult mai mare.
Bogdan Comanescu
Bogdan Comanescu4 ani în urmă
Mall e mult spus... Ar fi defapt un spatiu pentru cateva firme cu chinezarii un dojo si niste birouri de firme la etajele superioare. Daca va e foame este o terasa afara, inaintru nu gasiti nimic de mancat.
Adrian Panaite
Adrian Panaite5 ani în urmă
Un Mall cu puține raioane. Există o sală de fitness și o clinică medicală modernă. Ceea ce poate interesa pe iubitorii de ping-pong este faptul că la etajul 1 se pot închiria mese de ping-pong care sunt destul de bune. Are un frumos loc de joaca pentru copii. În general atmosferă agradabilă. Are scări rulante. Parcarea este bine structurată. Aproape de Gară de Vest.
Emanuel Timiras
Emanuel Timiras5 ani în urmă
O locație în care găsești cateva magazine, cel mai cunoscut, Euromobila, dar ei au spațiu foarte mic, la cat de cunoscuta este firma, iar celelalte sunt simple magazine, no name-uri. Pe scurt - o pierdere de timp sa mergi aici, nu ai ce vedea.
Afaceri Romania
Afaceri Romania7 ani în urmă
Un loc unde găsești magazine interesante: upc, magazin pt copii, cofetărie, magazin instalații sanitare...Și altele. De asemenea, are loc de joacă pt copii și săli cu jocuri și cursuri pt copii și adulți. La parter mai există o cafenea, o cofetărie și o covrigărie.
Locații recomandate