/Prahova/Sala de fitness

Sala Sporturilor Olimpia

Strada Alecu Russo 10, Ploiești 107592, România

Sala Sporturilor Olimpia
Sala de fitness
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2J6+QP Ploiești, România
+40 726 311 572
csmploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–19
Marți: 19–21
Mirecuri: 17–19
Joi: 19–21
Vineri: 17–19
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandra M
Alexandra M2 ani în urmă
Primaria nu se ocupa deloc de acest loc, desi este singurul parc mai maricel din Ploiesti (care are copaci, sa nu ne amintim de minunatia care este Parcul Municipal Vest)
Axi 67
Axi 672 ani în urmă
Mai trebuie putin ingrijit pentru ca a ramas cam singurul loc de plimbare in aer liber si este pacat.
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
O locație frumoasa cu spatii de agrement,piste pentru biciclete si de alergare cu parc unde poti sa te refugiezi cu familia de stresul orașului.Copiii au spatii de joaca iar privelistea este superba langa lac.Merita sa iti petreci o zi din weekend aici.
Florin T
Florin T2 ani în urmă
Copilaria a fost marcata de acest loc unde alergam bicicletele cu colegii sau vecinii de bloc. Din pacate ...de la o vara la alta cand revin sa ma plimb (mersul acela pe jos) observ ca totul se afla intr o degradare usoara dar sigura si ca locul a devenit locatia pentru PLIMBAREA CU MASINA si ascultarea playlist ului din masina stand cu prietena pe marginea portbagajului si etalarea masinilor.Practic nu poti intra in Sala Sportului fara sa risti sa fi lovit de un "plimbaret al masinii lui".....fenomenul e unul de genul AM MASINA DE 30k ....40 K...60K......EURO dar ma ling pe un suc in portbagajul masinii mele de Y x 10000 euro.

Imi pare rau de imaginea acestei locatii si de amintirile acestui loc..... dar nici autoritatile locale nu fac nimic pentru a anima aceasta zona pentru lucruri mai frumoase.
Marius
Marius2 ani în urmă
Curat. parcul, dar mai ales aerul. E o oaza unica în jegoșilor oraș. Păcat ca politia nu în stare sa pună câteva praguri pe aleile de la întrare, sa încetinească raliurile cocalarilor și motocicliștilor. Sunt copii, căței, si e totuși un parc, nu loc de parada și Fițe. Poate sa mai educe un pic si indo.romanii care rup pomi și put.
Visan Oana Maria
Visan Oana Maria4 ani în urmă
Unul din putinele locuri frumoase si ingrijite exsmplar din Ploiesti!
Pacat ca nu este mai des vizitata..
Daniela Dumitrescu
Daniela Dumitrescu2 ani în urmă
Chiar și acum, pe o iarnă geroasă, dar fără zăpadă, parcul continuă să fie întreținut curat și ordonat. Felicitări celor care-l au în grijă!
Eugen Pavelet
Eugen Pavelet2 ani în urmă
Sala renovata și mărită. Spațioasă cu vizibilitate buna. Scaune mici dar comode.
Locații recomandate