/Mures/Sala de fitness

YUMP

YUMP
Sala de fitness
5
27 recenzii
8 comentarii
+40 742 217 957
yump.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Delia Petrovici
Delia Petrovici3 ani în urmă
Multumesc, Daiana! Pentru sustinere, incurajare, pentru schimbarea care am reusit s-o fac in alimentatie, alaturi de tine. Am slabit 4,6 kg in 4 saptamani, insa cel mai important este ca mi-am recapatat energia si am invatat sa fiu disciplinata, respectand cele 3 mese. E o placere sa colaborez cu tine. ❤
Anca Almajan
Anca Almajan3 ani în urmă
In 4 saptamani am reusit sa slabesc in kg si in cm, dar castigul cel mai mare a fost ca am invatat sa mananc corect si sa fac miscare, toate acestea ajutandu-ma sa am energie pe timpul zilei si un somn odihnitor noaptea. Din suflet va multumesc. Keep up the good work!
Diana Moșneagu
Diana Moșneagu3 ani în urmă
A fost o plăcere să apelez la Daiana pentru planul alimentar personalizat . ❤ A fost conceput exact pe nevoile și dorințele mele, urmând în același timp și necesarul zilnic de care am nevoie pentru a ajunge la rezultatul dorit. Nu am simțit că mă înfometez sau mă privez de tot ceea ce îmi place și am învățat atât de multe idei și rețete noi, rapide și eficiente. Deși a durat doar o lună, informațiile învățate mă ajută zi de zi atunci când vreau să fac alegeri nutriționale cât mai corecte. Recomand cu tot dragul colaborarea cu Daiana, regăsiți în ea o persoană echilibrată, calmă, răbdătoare și care știe să facă din complexitatea nutriției totul pe înțelesul oricui !🌞
Manasescu Bianca
Manasescu Bianca2 ani în urmă
In luna noiembrie am achizitionat primul abonament pe yump.ro si va spun cu toata bucuria si sinceritatea ca datorita voua am reusit sa reintroduc sportul in stilul meu de viata si sa fac miscare cel putin de 3 ori pe saptamana. Imi plac mult antrenamentele voastre, sunt energice si iubesc starea de bine cu care raman la final.
Keep up the good work! Sunteti tari! 🤗💪🏻
Lori Taraboi
Lori Taraboi2 ani în urmă
Totul a început in Ianuarie 2019 ca o promisiune de a încerca sa fac mișcare de doua sau trei ori pe săptămâna. Pot sa spun in mod cert faptul ca Antrenamentele sunt senzaționale, îți solicita toate grupele de mușchi, antrenorii sunt veseli și te ambiționează la fiecare pas.
Eu ma bucur ca mi-am făcut abonament și ca pot sa fac Exercițiile fizice din intimitatea casei mele.
Mulțumesc!
Coroiu Ioana
Coroiu Ioana2 ani în urmă
Colaborarea mea cu Daiana a început fiindcă imi doream sa îmi schimb putin stilul de viata și va spun ca nu puteam găsi pe cineva mai potrivit si mai dedicat decât ea. Mi-a facut un plan bazat pe nevoile mele, dar și pe ceea ce îmi place sa mananc. Toate rețetele pe care mi le-a dat sunt absolut delicioase :). Pe lângă toate astea, Daiana este un om atat de minunat, care degaja doar energie pozitiva și care îți da încredere în tine! Dupa o luna de colaborare cu ea, am dat jos 6 kg și asta fără sa mor de foame, ba chiar mâncând destul de mult :). O recomand cu mare încredere! She is the best! :)
Diana Frunza
Diana Frunza2 ani în urmă
Atunci cand vrem sa facem o schimbare, fie ca vrem sa slabim sau doar pur si simplu sa avem un stil de viata sanatos, avem nevoie de ajutor, mai ales la inceput. Iar varietatea serviciilor din online ne pune si mai multe probleme. Dar Cei de la Yump sunt mai mult decat ceea ce cauti. Cand intri in comunitate Yump, intri de fapt intr-o familie. Se vede ca Dani si Daiana, mai si noi Iulia pun suflet in ceea ce fac. Te simti mai mult decat sprijinit, nu exista data in care sa nu se raspunda la neclaritatile tale (si intr-un timp f. scurt), si pe platforma gasesti tot ceea ce cauti, de la cardio, zumba, la exercitii de tonifiere, mereu altfel si nimic plictisitor. Plus ca fiecare sedinta e un challenge, e chin si e jale pentru celulele tale adipoase si simti cum ard muschii, dar e si faaain, e o energie f positiva. Eu ma bucur de serviciile Yump de mai bine de un an, si sunt f multumita. Tocmai mi-am prelungit abonamentul pentru inca 6 luni. You won't regret it. I love Yump! 💞
Lavinia Tulbure
Lavinia Tulbure2 ani în urmă
Am descoperit Yump la inceputul pandemiei. De cand fac parte din comunitatea Yump am adoptat un stil de viata mult mai sanatos datorita antrenamentelor, retetelor si informatiilor sau provocarilor postate pe social media.

Antrenamentele alaturi de Dani si Daiana sunt foarte catchy, mai ales pentru ca ei sunt incarcati mereu cu o buna dispozitie. Retele Daianei sunt rapide si sanatoase, astfel primul loc unde caut idei de retete este Yump.

Va multumesc pentru tot ceea ce faceti si ma bucur ca am descoperit Yump!
Locații recomandate