/Mures/Sala de fitness

Tabata Sport

Strada Libertăţii 120A, Târgu Mureș, România

Tabata Sport
Sala de fitness
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGMP+H7 Târgu Mureș, România
+40 746 213 685
talkingabout.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–9
Marți: 8–9
Mirecuri: 8–9
Joi: 8–9
Vineri: 8–9
Sâmbătă: 8–10
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Crina Lazar
Crina Lazar4 ani în urmă
Pot sa spun ca aceasta echipa de antrenori mi-a schimbat perceptia asupra multor lucruri din viata mea. Si acest lucru se datoreaza in mare parte Claudiei Gorea. Ea a fost imboldul. Atmosfera super frumoasa. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa Tabata Sport. Recomand cu caldura🤗👍
Victorita Hancu
Victorita Hancu4 ani în urmă
Super antrenament si un colectiv minunat !
Andrei borz
Andrei borz5 ani în urmă
Daca iti doresti o schimbare in bine in viata ta si nu sti de unde sa incepi poti veni la Tabata Sport. Aici am întâlnit oameni minunati, antrenori deosebiti care tin cont de capacitatile fiecăruia dintre noi astfel încât sa sa dam randament maxim la fiecare antrenament si in acelasi sa ne autodepasim limitele. Asta înseamnă profesionalism si dedicatie. Fiecare antrenament este plin de energie, voie buna si distractie si de aceea astept zilnic cu mare drag sa ajung la sala. Pentru asta va multumesc!!!
Claudia Gorea
Claudia Gorea5 ani în urmă
Nu cred ca e incorect sa evaluez propria sala întrucât am un argument pentru fiecare steluță! 1.Acest proiect a apărut din dorința de a face pentru altii ceea ce am reușit pentru mine: o viață mai buna! 2 . Nu există altă sala destinată persoanelor de vârstă mijlocie și cu diverse probleme! 3.Abordez fitnessul din perspectiva sănătății in primul rand și doar apoi din considerente estetice ! 4.Antrenamentele trebuie sa fie diversificate ,si totodata atractive pentru a stimula clientii!5.La noi gasesti o atmosferă familială clientii leaga prietenii si vin si ca sa socializeze!
Claudia Popa
Claudia Popa5 ani în urmă
O adevarata familie. Aici te simti ca de Craciun atunci cand desfaci cadourile : atmosfera de vis, sfaturi utile, munca in echipa , antrenori profesionisti. Asa m-am simtit si eu. Felicitari echipei Tabata Sport Tg.Mures
Rodica Simon
Rodica Simon5 ani în urmă
Cea mai tare sala, cei mai buni si de gașcă antrenori!!!multumim pt.tot ceea ce faceti!!!!e o plăcere să venim la sala!!!
German Alina
German Alina5 ani în urmă
O echipa de oameni pasionati, minunati! Se lucreaza intr- o atmosfera placuta! Recomand cu caldura!
Mihaela moldovan
Mihaela moldovan5 ani în urmă
Cei mai buni , bravo tabata sport! 😍 😍 😍 😍
Locații recomandate