/Mures/Sala de fitness

Apollo Wellness Club

Strada Băilor 6, Sângeorgiu de Mureș 547530, România

Apollo Wellness Club
Sala de fitness
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HJM5+F8 Sângeorgiu de Mureș, România
+40 265 319 159
clubapollo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Muntean
Madalina Muntean2 ani în urmă
Am avut rezervare pentru doua nopți la acest hotel. Camera era teoretic de 4*, practic as putea sa acord 2* cu indulgenta. Curățenia era făcută superficial, spre deloc (miezuri de pâine pe mocheta, praf neșters, cabina de dus murdara, o doza de bere uitata sub pat, etc.)
Patul era rupt, terasa era minuscula si avea doua scaune pliabile, semi ruginite.
Spa-ul frumos, insa mult prea aglomerat pentru acest context pandemic, sa nu mai vorbesc despre faptul ca nu se poarta masca, nu se cere certificat covid la cazare, etc. Am făcut chiar si o plângere in acest sens.
Programul restaurantului este unul foarte strict, cine nu se incadreaza risca sa nu mai mănânce.
Personalul nu este deloc amabil. Am ajuns la cazare in jurul orei 16. La ora 18 am solicitat sa ni se puna in camera pătuț pentru copil. Ni s-a răspuns sec ca nu mai e personal la ora aceea si ca trebuia sa zicem mai repede. Consider ca pentru tariful de 500 de lei pe noapte, personalul ar trebui sa fie prezent in permanenta.
Micul dejun slăbuț, de cantina, cu apa de la robinet si suc din prafuri fără niciun gust.
Anna Nagy
Anna Nagy2 ani în urmă
Tratamente foarte bune. Apa sarata calda. Locatie frumoasa si curata. Mancare buna. Saune foarte okei. Piscina mica si in aer liber. Recomand. Loc de nota 10 pentru o relaxare atat iarna cat si vara!
Avram Mihaela
Avram Mihaela2 ani în urmă
Foarte curat în cameră și peste tot. Personalul foarte amabil. Am avut un pachet de două nopți cu două masaje incluse. Micul dejun a fost inclus în pachet, s-a servit la restaurant din formă de bufet suedez. La restaurantul complexului se poate servi prânzul sau cina, mâncarea fiind foarte bună și porțiile destul de mari. Masajul de relaxare făcut de doamna a fost de nota 10 însă cel făcut de domnul a fost de nota 6 cu indulgență. Am fost impresionată să văd că la restaurant nu se servesc băuturi alcoolice, carne de porc și nici nu se fumează. Nu m-a deranjat deloc acest lucru și nici pe soțul meu. Bazinul cu apă sărată a fost excelent, sauna uscată de asemenea și bazinul cu apă dulce numai bun de înotat. Recomandăm cu căldură și încredere.
Cătălin petcu
Cătălin petcu2 ani în urmă
Contra:

- nu se serveste alcool, (am baut 8 zile numai bere fara alcool, se presupune ca atunci cand esti in concediu poti comanda o friptura cu o sticla de bere sau un pahar de vin) - cititi cu atentie descrierea locatiei
-nu se pot comanda preparate de porc - nu exista in meniu
-restaurantul (4*) - are program ca o cantina de fabrica - este deschis doar pe intervale de timp, am vazut un client care avea platita cazarea dar, deoarece a sosit la o ora nepotrivita (cred ca era 17:30, venea de la distanta) nu a putut comanda de mancare pentru el si copil

Programul restaurantului si meniul restrans nu sunt afisate in prezentarea locatiei, pentru a face o alegere tinand cont de aceste aspecte mai ales ca sunt oferite pachete cu buget de masa si banii de masa sunt platiti in avans.
(nu poti alege alt restaurant din Targu Mures, cu un program extins si meniu variat deoarece ai platit in avans masa)

-aspirator in camera - numai dupa ce l-am solicitat desi sejurul era destul de lung

Pro:

Partea de tratament a fost Ok
Ospatarii / servirea - Ok
Angajatii - OK
Prepararea mancarii - Ok (pentru preparatele din meniu)
Strandul / piscina interioara - OK
Claudiu s
Claudiu s2 ani în urmă
Strand? VIP? 50 de lei intrarea?
Sezlongul era deja plin de nisip la ora dechiderii, semn ca nu se facuse curatenie. Asa-zisa plaja de nisip era mai mult o plantatie de buruieni - cu minim efort ar fi fost nisip curat. O elementara masuta intre sezlonguri ar fi fost bine-venita.
O mai mare implicare a responsabilului de acolo ar fi fost bine venita - a fost galagie, s-au baut 300 de beri cu galagia de rigoare, s-a fumat in draci.
Concluzia: cineva incaseaza o caruta de bani zilnic, adevarat e ca si exista mult personal si nu-i prea pasa ce fac acestia.
Cu minim de efort se pot remedia micile detalii.
Krisztina Nagy
Krisztina Nagy2 ani în urmă
Un hotel superb cu un spa amenajat frumos și mâncarea excepțională, la fel și servirea impecabilă, păcat că patronul hotelului este pocăit și nu se servesc băuturi alcoolice (ceea ce ar mării clientela). Însă atitudinea angajaților de la recepție lasă de dorit, am avut parte de o primire de nemaiîntâlnit. Cu diferite "mutre" am fost primite de către o recepționistă cu ideea ca am ajuns prea repede. Nu am știut că programul trebuie să-l facem după un hotel. Peste tot în România la majoritatea hotelurilor se poate rezolva aceasta cauză, fără a scoate bani din buzunarul clientelei ce îți frecventează hotelul.
Cu siguranță nu o să mai recomand acest hotel nimănui, până nu se rezolvă această problemă.
TT C
TT C2 ani în urmă
Foarte faina locatie. Pozitionare ok. Apa curata. Spatii intretinute. Sezlonguri si umbrele la discretie gratuit. Preturi ca de litoral ce incearca sa tina la distanta "prost crescuții". Uneori reusesc alteori nu. Foarte aglomerat la sfârșitul săptămânii.
Sziszko
Sziszko2 ani în urmă
Locul perfect dacă vă place să înotați sau pur și simplu să vă relaxați în jacuzzi sau în piscina cu apă sărată.Recomand,o să revin și pe timp de vară ca să pot încerca și piscina exterioară.
Locații recomandate