/Mehedinti/Sala de fitness

Hotel Eden

DN6 143, Șimian 227445, România

Hotel Eden
Sala de fitness
3.7
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JP3X+J5 Șimian, România
+40 774 052 094
hotel-eden-severin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ștefan Drăgan
Ștefan Drăgan2 ani în urmă
Am plecat de la 5 stele în jos și am scăzut pentru:
- Sunt 2-3 recepționere cu 3 telefoane diferite și este foarte dificil să stabilești ceva pentru că una nu știe ce a stabilit cealaltă.
- În prima zi a picat curentul și nu a mai fost apă și căldură câteva ore. Se întâmplă... doar că lucrarea era știută de proprietar și nu a anunțat persoanele cazate la hotel. A trebuit să merg la altă pensiune și să mă rog de ei să mă primească în restaurant ca să pot lucra de pe laptop care avea nevoie de priză/încărcare.
- Atitudinea celor de la hotel este una "ostilă" față de clienții care au feedback negativ.

Nu o să pun la socoteală faptul că noaptea este foarte mult zgomot de la mașinile care merg pe șosea sau că în baie cădița de duș era spartă. Sunt chestii care nu se puteau schimba la momentul cazării...

În schimb pun la socoteală atitudinea celor de la hotel și comportamentul față de clienți pentru simplu fapt că lucrează în domeniul ospitalității (hospitality industry).
Georgiana Pintiliuc
Georgiana Pintiliuc2 ani în urmă
Felicitări !! Excelent! Curățenie și amabilitate nota 10 +++! Pentru restaurant 8+, doar daca nu sunteți pretențioși!
Pacurar Alin
Pacurar Alin2 ani în urmă
Poze trucate, pat extrem de tare, aer conditionat nefunctional mic dejun cu muste ...
Ioana Chitu
Ioana Chitu6 ani în urmă
Curatenia lipseste , camerele sunt ok per ansamblu, asternuturile la fel , dar geamurile f murdare , mocheta cu pete , perdelele la fel. Baile au nevoie de renovare , dar cel mai important este ca nu era curat.Personalul amabil si dragut.
Lucia Ametcea
Lucia Ametcea6 ani în urmă
am sunat si am facut rezervare, am specificat la ce ora ajungem si ni s-a spus ca totul este in regula. cand am ajuns, era la receptie o doamna care ne-a spus ca ea nu este receptionera, dar nu mai au camere si nu stie cu cine am vorbit.

s-a invartit prin hotel si a inceput sa dea telefoane. nu a gasit persoana cu care am vorbit, nu ne-a gasit rezervarea.

ne-am plictisit de asteptat si in drum spre masina ne-am intalnit cu un domn foarte indignat ca am avut tupeul sa intrebam de ce asteptam atat, in loc sa fi luat masuri sa rezolve situatia, avand in vedere ca era noapte.
Denis Adrian
Denis Adrian6 ani în urmă
Am nimerit camera 14 curatenia cam lipseste la fel si baia.. personal amabil..in camera auzi toate tirurile care trec pe drum.. daca nu te deranjează zgomotele adormi fara probleme.. mancarea asa si asa.. ca locatie nu mi-a placut.. in oras era mai fain.
Ioana Vitelaru
Ioana Vitelaru7 ani în urmă
Nu stiu unde ai fost cei care au scris acele recenzii bune. Camera în care am fost cazați(170lei)cu fata la strada deci am auzit toate tirurile și mașinile care au trecut a fost plina de probleme.
Singurul avantaj este faptul ca e mare. În rest :colacul de la wc zbura.. Nu aveai cum sa te asezi caci era rupt. Avea pus semnul de igienă dar când am ridicat capacul erau pete de murdarie pe colac. Apa saraca curgea prin 11-12gaurele ramase neastupate din greseala ca sa te poti stropi usor..si usile de la dus.. Uba cazuta si cealalta murdara. Ca de sampon sa il scoti din par... Nici o sansa.
Pe masa am gasit un capac desfacut de la bere. Probabil de la clientul anterior
Asternutul cam sifonat. Tinand cont de problemele de mai sus.. nu cred ca a fost schimbat asternutul.
Acum ca incheiere. Mai era un fluturas mort de ceva timp pe jos, o plosnita pe perdea si un paianjen care ne taia calea pe jos.
Prosoape... Zicea ca ne aduce prosoape... Dar cin le folosea?!? Mobila frumoasa din poze nu seamănă deloc cu ce e acolo. Nu mai zic de un albastru groaznic pe perete.
Pozele sunt poze.. Realitatea e dura!
Dispecerat SSG
Dispecerat SSG2 ani în urmă
Nici nu stiu cu ce sa incep...Micul dejun nu l-am primit, curatenia in camere lipseste, mobilierul din baie deteriorat/ruginit/cu scurgeri, se aude galagia de afara ai impresia ca nu ai geamuri, perosnalul lipsea, etc etc.
Locații recomandate