/Mehedinti/Sala de fitness

Rainz Academy

Rainz Academy
Sala de fitness
4.7
37 recenzii
8 comentarii
+40 724 007 006
rainzacademy.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
XAlin Alin
XAlin Alin4 ani în urmă
Intradevar, nu am avut vointa sa slabesc asa de mult, dar..
1. se promitea ceas fitness si dupa afli ca trebuie sa comanzi produse supra evaluate de minim 600ron
2. daca folosesti un sos ex. Ketchup si ei vad asta esti CERTAT!! (da, am gresit, dar totusi sunt alea moduri de a spune ceva, eu pur si simplu am luat-o ca pe o cearta si automat m-am lasat de curs la nici 2 zile de inceput)
Alex Graham
Alex Graham2 ani în urmă
Sunt in Tabara Rainz de aproximativ doua luni, timp in care am invatat sa mananc sanatos si nu sa ma infometez, sa fac sport corect si in etape si nu sa dau totul intr.o sedinta de antrenament si dupa sa nu mai fac o luna din cauza necunostiintei. Am tinut o gramada de diete, slabeam, dar nu sanatos si nu mancand suficient. Credeam ca stiu destule legat de asta in urma dietelor tinute, asta pana i.am intalnit pe antrenorii din tabara Rainz care sunt disponibili la orice ora din zi si din noapte si care iti ofera toate informatiile si incurajarile. Ei sunt alaturi de tine si cand slabesti si cand stagnezi si esti frustrat. Nu doar la binr asa cum fac multi. Intrati in tabara Rainz pt rezultatele pe care le.ati visat si lasati.va pe mainile celor mai buni!!
Irinel Toma
Irinel Toma2 ani în urmă
Sunt in Tabara Rainz de doua saptamani si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultatele care l-am atins pana in prezent.
Nu regret nici o secunda alegerea facuta si recomand cu caldura fiecarei persoane care vrea sa lupte cu greutatea sau sa isi modeleze corpul, echipa RAINZ este totu timpul alaturi de noi si ne indruma mereu in ceea ce avem de facut.
La fel pot spune si despre Tabara Rainz unde ne impartasim REALIZARILE fiecare dintre noi.
Nu exista NU POT si NU VREAU exista VOINTA si PERSEVERENTA.
Multumesc Rainz Academy, you are the best!
Andreea Laura
Andreea Laura2 ani în urmă
Cred ca singurul loc/program in care nu exista "nu se poate".. Cu Rainz Academy rezultatele apar chiar daca tu insuti nu esti mereu 100 % motivat, asta pentru ca cineva este mereu langa tine, indiferent ca vorbim de antrenori sau de ceilalti membrii din Tabara. Pe langa asta, scria cineva ca a fost "certat" ca nu a respectat dieta..probabil era mai ok sa se procedeze cum fac si alti "nutritionisti/antrenori" ( care nu dau doi bani pe tine, din pacate, in schimb tu platesti inzecit ) si tocmai de aceea la sfarsit ajungi sa nu ai niciun rezultat. Cearta asta reprezinta tot o masura de educatie, insa din punct de vedere al modului de viata pe care desigur ca il vrei schimbat.
Recomand Rainz Academy pentru implicare, colaborare, seriozitate si, cel mai important, pentru rezultatele obtinute de catre toti membrii programului!
Gabi pacurar
Gabi pacurar2 ani în urmă
Felicitări pentru ce oferiți clienților!!!CALITATE,MOTIVATIE , REZULTATE!!
Fac parte din acest program cu mare drag si cred ca alegerea făcută este una dintre cele mai bune posibile.
CALITATE oferită de program,antrenori sunt mereu la cote maxime!!
MOTIVAȚIA de a reuși!! manca sănătos și de a ajunge la țelul propus,adica REZULTATE!!!
Cu ajutorul ,echipei Rainz am primit tot si am oferit tot!!
Mulțumesc mult pentru ajutor!!
TABARA RAINZ Nr.1 in lume!!!
Nicoleta Filipescu
Nicoleta Filipescu2 ani în urmă
Sunt în Tabăra Rainz de aproape două luni și sunt foarte mulțumită apreciez foarte mult munca antrenorilor care sunt mereu acolo când noi aveam întrebări nelămuriri mereu ne susțin.
Sunteți cei mai buni vă recomand cu cea mai mare încredere ❤🤗❤
Tiberiu Adrian Bazavan
Tiberiu Adrian Bazavan2 ani în urmă
Sunt in acest program de mai mult de o luna, ma declar multumita si chiar pot spune ca m-a ajutat in obiectivul meu de a slabi si de a fi sanatoasa, recomand celor care aceleasi obiective, deoarece primesc zilnic sfaturi, ma motiveaza in fiecare zi sa fiu corecta si sa respect mesele, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Big up! 💪💪💪
Cristina Antohe
Cristina Antohe2 ani în urmă
Cea mai buna colaborare pe care am făcut-o în viata mea , după doua luni de munca se vad rezultatele foarte frumos , abia astept sa ajung la sfârșitul celor 6 luni .
Locații recomandate