/Mehedinti/Sala de fitness

Kripton Club Pub&Grill

Strada Crișan 8, Drobeta-Turnu Severin 220125, România

Kripton Club Pub&Grill
Sala de fitness
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMH3+F2 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 753 241 035
kripton.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Kripton Club Pub&Grill
Vineri: 10–1
Sâmbătă: 11–1
Scrie o recenzie
Ramona Raulescu
Ramona Raulescu1 an în urmă
Localul este frumos amenajat,personalul amabil, păcat ca li se permite oamenilor să facă scandal și să înjure ca la ușa cortului. Noi am venit cu musafiri din Germania, crezând ca acolo nu ne vom face de râs și nu am putut juca biliard pentru că lângă noi juca o gașcă pe bani și cum țipau unii la alții și înjurau....am preferat sa plecăm....păcat 🤷🏻‍♀️
Cosmina Răescu
Cosmina Răescu1 an în urmă
Local drăguț. Foarte în vogă în zonă, însă pe mine m-a dezamăgit. Pastele reci și îmbibate de apa, fără gust. Salata...nu am gustat ceva mai prost. Noroc cu foccacia. Servire ok. Personal amabil.
Clean Club
Clean Club1 an în urmă
Locație cu bun gust, personal foarte amabil, mâncare bună, cafea excelenta, grupuri sanitare curate. Cu siguranță voi reveni dacă voi avea din nou ocazia.
Andreea-Alexandra Ritter
Andreea-Alexandra Ritter1 an în urmă
Efectiv genial! Un vibe super, muzica buna si arata demential. 🥰
Manacarea este si ea foarte buna. Recomand 100%
Vicentiu Niga
Vicentiu Niga1 an în urmă
Locqtie superba si pe terasa exterioara dar si in restaurant, iqr mancarea superba, am mancat de doua ori in acea licatie , meniuri diferite si a fost(curcubeu pe cerul gurii)
Ana Maria
Ana Maria1 an în urmă
Priveliste superba, personal amabil, mancare extraordinar de buna si limonada super!! Daca mai ajung vreodata in Drobeta Turnu Severin voi reveni 100%. Nu trebuie ratat:) Am avut retineri din cauza recenziilor negative, insa totul a fost perfect.
Sorrii
Sorrii1 an în urmă
Kritpon este unul dintre cele mai bune restaurante/pub-uri la care am mers vreodata (sunt din Iasi). Servirea este rapida, atmosfera este placuta, muzica este superba (rock classic), personalul este prietenos, iar mancarea este deosebit de buna. Meniul este foarte diversificat. Locatia este centrala
Fabian-Alin Muntean
Fabian-Alin Muntean2 ani în urmă
Mancare buna, preturi decente, personal amabil.
Locații recomandate