/Harghita/Sala de fitness

Baile Borsec

Strada Carpați nr. 127, Borsec 535300, România

Baile Borsec
Sala de fitness
4.3
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XHG7+36 Borsec, România
borsecinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Cioaca lucian
Cioaca lucian2 ani în urmă
Aer ozonat, izvoare care însănătoșesc, mofete, plimbări in natura, mancare cu gust. Sunt motive pentru un sejur in Borsec. Obiectivele naturale se pot vizita usor, fiind dispuse relativ alăturat unul altuia. Pentru cei care nu locuiesc in zona, se poate ajunge cu un tren pana la Toplița, apoi cu un autobuz până în centrul stațiunii Borsec. Sa nu uitam ca exista partie de ski pentru iarna, dar si partie de bob de vara. Atenție la urși si vipere. Eu nu am întâlnit, insa pe una dintre aleile din parc, ce duce spre Grota Urșilor, erau excremente de urs. Asa cum arata si foto, se mai pot vizita: Peștera de gheață ( la temperaturi sub 4°C se formează o stalagmită de gheață aproape de intrare), Cariera de tarantin, Grota Urșilor, Poiana Zânelor (cu Baia comună cu apa minerala, dar si pentru picioare, cu locașele organizate in dreptunghiuri, asa ca in foto), o mofeta, izvorul Curie. In apropierea acestei zone si pe tot parcursul aleilor se pot întâlni bănci sau șezlonguri, ba chiar si mese unde poti servi un sandwich, un langoș (de la chioșcul din apropiere) sau un fruct, odihnindu-te la soare/umbră și respirând aer proaspat.
Lazar_alice74@gmail.com ingerasu
[email protected] ingerasu2 ani în urmă
Locație frumoasa dar foarte scump pentru ceea ce oferă, dar sunt șinguri in zona..... își permit!
Ioana (Oana)
Ioana (Oana)2 ani în urmă
O flora foarte diversă. Parc extraordinar. Foarte bine marcat și amenajat. Priveliște minunată.
Catrina Lucian Andrei
Catrina Lucian Andrei4 ani în urmă
Statiune foarte frumoasa din punct de vedere al peisajului si al aerului, dar pacat de cladirile lasate in paragina (cei drept ca sunt cam multe).
Catalin Stf
Catalin Stf5 ani în urmă
Extraordinar! Locația are 2 bazine cu ape minerale :unul rece și unul cald, saună și camera cu sare. Toate sunt la prețuri modice, iar d-l Ianoș (care face un masaj genial) ne a primit și îndrumat cu o ospitalitate rar întâlnită la noi în țară ( de altfel, peste tot în Borsec oamenii sunt super primitori). Se pot închiria de aici și biciclete (bune de altfel) la preț de nimic.
Carmen Elena Ungureanu
Carmen Elena Ungureanu5 ani în urmă
Băile O-Saros este un complex cu ape minerale care are doua bazine, unul cu apă rece și unul cu apă caldă, saună și cameră de sare. După ski, și nu numai, vii aici, faci un duș înainte, intri în saună,apoi faci iar duș, urmând să intri în bazinul cu apa rece(dacă poți sta în apa care nu are peste 17 grade celsius) iar apoi în bazinul cu apă caldă(28-34 grade celsius) . Această procedură se repeta de mai multe ori, în intervalul de 3 ore cât este inclus în prețul care este rezonabil. De asemenea au și prețuri pentru fiecare serviciu în parte, dar și pachete promoționale care conțin și opțiunea de masaj(15 sau 30 min per masaj). La masaj trebuie să vă faceți programare. Nu in ultimul rând, intrăm, dacă dorim, și în camera de sare.
Calyops
Calyops2 ani în urmă
Stațiunea are un potențial foarte ridicat și ar fi păcat să nu fie pus în evidență.
Ceea ce nu îmi place e ideea de transformare a stațiunii într-un bâlci...
Traseul este unul foarte frumos.
Am reușit să îl parcurgem în proporție de 90% pentru că era târziu și destul de obositor.
Băile reci de soare sunt fenomenale.
Iulian Breazu
Iulian Breazu2 ani în urmă
Stațiunea renaște încet dar sigur
Locații recomandate