/Harghita/Sala de fitness

Complexul Național Sportiv Izvoru Mureșului

Strada Principala, Izvoru Mureșului 537356, România

Complexul Național Sportiv Izvoru Mureșului
Sala de fitness
4.1
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPG8+54 Izvoru Mureșului, România
csnizvorumuresului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel ducariu
Gabriel ducariu2 ani în urmă
Păcat.
Ca orice bun, mobil sau imobil,administrat de stat este praf. Locația arată ca și cum ar fi părăsită. Asta nu ma mira deoarece este administrată de stat si acolo sunt numiți în funcții tot felul de nulități de oameni care dacă nu ar avea susținere...nu stiu cum s-ar descurca.
Doru Iancu
Doru Iancu4 ani în urmă
Camere nerenovate de 25-30 ani. Lenjeria nu foarte curata. Personal amabil. Preturi mici.
Dan Popescu
Dan Popescu4 ani în urmă
Destul de pustiu. Exista o harta cu trasee, bine intocmita, dar lipsesc indicatoare ajutătoare pt.a ajunge usor la "Izvorul turistic al Muresului", de exemplu.
Znemilian
Znemilian5 ani în urmă
Pârtia de la izvorul Mureșului deschisa anul acesta(2019) este deosebită, exista două pârtii una albastra 600m și una roșie 1200m, teleski cu disc, preturi super decente (30 Ron intre 09-13.00).
Mihnea Saidel
Mihnea Saidel6 ani în urmă
pacat ca a ars sala de sport si nu au facut nimic pana acum s-o refaca!
Eugen
Eugen6 ani în urmă
Locația este de excepție, într-o zonă naturală superbă. Spațiile de cazare confortabile, recent renovate. Prețuri accesibile. Personalul cantinei-restaurant si de cazare politicosi, comunicativi. Păcat că nu s-a reușit ridicarea sălii multifuncționale, aflată în stadiu de proiect, care, precis, ar fi crescut numărul de oaspeți.
Mihai Moldoveanu
Mihai Moldoveanu6 ani în urmă
Locul este curat, cazarea este ieftina, camerele sunt spatioase, cu frigider ai televizor plat in camera, cand faci dus e inevitabil sa uzi pe jos dar apa nu ajunge pana la toaleta, colac peste pupaza toate bune :)
SJS
SJS7 ani în urmă
E un loc foarte frumos bogat in oxigen datorita numarului mare de brazii.Din pacate multe dintre vilele complexului arata pana în ziua de azi in stil comunist.Dar totusi acest loc ofera o posibilitate buna de antrenare a sportivilor.
Locații recomandate