/Harghita/Sala de fitness

Partie de ski Baile Tusnad

Strada Oltului 1, Băile Tușnad 535100, România

Partie de ski Baile Tusnad
Sala de fitness
3.5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5V4C+7C Băile Tușnad, România
bailetusnad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–21
Marți: 15–21
Mirecuri: 15–21
Joi: 15–21
Vineri: 15–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Anca T
Anca T2 ani în urmă
e cineva acum acum acolo? sa puna niste foto❓❄️☃️❄️☃️❄️
Roxana A.
Roxana A.2 ani în urmă
Ar trebui investit mai mult în acest loc superb!
Petre Mihai.L
Petre Mihai.L2 ani în urmă
Se poate si mai bine..dar de suntem in Ro.
Claudiu Andrei Sbarnea
Claudiu Andrei Sbarnea4 ani în urmă
Partia de ski este inchisa (05.01.2020) - prezinta foarte putina zapada artificiala pe aprox 60m lungime x 25 latime. Un singur tun de zapada este prezent, care nu functioneaza ziua. Telescaunul nu functioneaza si nimeni nu este prezent la ghiseul lui pentru a da informatii asupra intentiei de operare a partie in sezonul curent. Se inchiriaza saniute in ciuda faptului ca este interzis accesul pe partie cu ele. In urma inchirierii saniutei apare paznicul legitimat ca "INCZE ZOLTAN" de la ski-barul din apropiere care iti cere bani in plus si pentru saniusul pe partia inchisa. Am in posesie film inclusiv cu marturi ale mai multor turisti aflati in aceeasi situatie.
Geta Niculin
Geta Niculin4 ani în urmă
Foarte bună pt sanius, este foarte lină și nu este deloc aglomerată, ne-am distrat de minune!
Ovidiu-Paul Burlacu
Ovidiu-Paul Burlacu4 ani în urmă
Confirm cele scrise de Claudia Andrei Sbarnea. Nu cred ca este normal ca si pentru sanie sa percepi tarife, si inca ce tarif - 20 lei/zi, in conditiile in care inchiriezi deja de la ei sania, si mai ales nu fac absolut nimic pentru amenajarea partiei de sanius.
Partia era inchisa dar omul venea si cerea bani, spunand ca este o partie privata. Este clar - administratorul privat este avid dupa bani. Uitati-va la diferenta fata de partia de la Lunca de Sus pe care o recomand cu incredere, chiar daca este cam aglomerat.
Marian Medintu
Marian Medintu5 ani în urmă
Foarte buna partia. Cand am fost eu era foarte libera, numai buna pentru incepatori. Inchirierea echipamentelor este foarte ieftina comparativ cu alte partii (45lei pe zi), iar pentru urcarea cu teleskiul sunt mai multe variante(o singura urcare 5 lei, merge si pentru cateva ore), iar pentru toata ziua este 65 lei.
ANDY BEIANU
ANDY BEIANU2 ani în urmă
Nimic .. Paragină totala... Păcat că nu putem să ne desprindem de metehnele românești ( in acest caz romano-maghiare) in care odată banii luați pe proiect restul nu contează.... Îmi place că există și turnichet...:)))
Locații recomandate