/Gorj/Sala de fitness

Aprilia Park

Sat Sanatesti 225, 217027, România

Aprilia Park
Sala de fitness
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
442J+J8 Sănăteşti, România
+40 748 101 000
apriliapark.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Iovan Ion
Iovan Ion2 ani în urmă
Aprilia Parc, amplasat in loc Arcani, jud. Gorj are in componenta: camping, casute cu doua sau 4 locuri de cazare amplasate intr o zona impadurita, langa un paraias, restaurantul La Moara, strabduri ptr adulti si copii cu topogane, bazin hidromasaj, baruri servire in incinta, locuri de joaca ptr copii, terenuri de volei, baschet tenis. Mancarea e fff buna, strandurile sunt dotate cu sezlonguri iar apa este foarte curata. Loc linistit si relaxant.
MILIANA LUMINITA.
MILIANA LUMINITA.2 ani în urmă
Foarte frumos bazinele de la copii mici până la cei mai mari foarte curate .În cabane foarte frumos ce lipsește un tv și frigider. Mancare la restaurant bună, muzica seara.
Marius Vilceanu
Marius Vilceanu4 ani în urmă
ps: la ultima vizita piscina mare avea apa murdara se vedea usor maronie spre fund iar cea de copii prezenta impuritati vizibile cu ochiul liber!

Locuri de joaca pt copii, piscina mică cu tobogan dar foarte aglomerat după ora 12 in Weekend-uri așadar veniți de dimineața sau după ora 15:30 când se mai eliberează.

Mancare: pizza 400 grame (20-22 lei) clătită (5 lei) 3 gogoșele (5lei) plus multe altele. 4 tobogane mari, unul dublu mai mic, jacuzzi cu apa mai calda, restul apei e ceva mai rece dar nu tremuri in ea dacă fără sunt peste 30 grade

Intrarea in Weekend costa 30 lei adult și 10 lei copii sub 12 ani iar duminica este 40 pt adulti.

Se oferă și cazare la căsuțe, pt cine nu e din zona GJ, parcare pt mașini , parc de camping pt rulote ctr cost probabil cu bariera
Cristina Virban
Cristina Virban5 ani în urmă
Foarte frumos si foarte curat intregul ansamblu: piscinele, parcarile, restaurantul La Moară, căsuța din lemn pe care am rezervat-o. Personalul este foarte amabil și atmosfera plăcută, per ansamblu. Este o modalitate plăcută pentru a petrece câtăva zile cu familia și prietenii. În apropiere : Mănăstirea Tismana, Cheile Sohodolului, Târgu Jiu. Mă bucur că am descoperit Aprilia Park . Recomand !
Cosmin Oteleanu
Cosmin Oteleanu5 ani în urmă
Un loc superb ce putine sunt an Romania . Un superb parc acvatic,un frumos mare si ingrijit teren de campare, grupurile sanitare foarte curate iluminat corespunzator. Totul este facut cu gust.
Marius Leonard Stanciu
Marius Leonard Stanciu5 ani în urmă
O locație deosebită cu toate cele necesare, 3 piscine, sezlonguri, tobogane pentru copii si adulți, restaurant cu preturi accesibile si mancare bună, terenuri sportive, cazare la căsuțe de lemn, totul într-un cadru peisagistic extraordinar, aproape de cheile Sohodolului, la 15 km de mănăstirea Tismana.
Recomand!
Zalog Octavian Tiberiu
Zalog Octavian Tiberiu7 ani în urmă
Este un loc foarte bun de distracție dintr-o zi toridă de vara. Un loc foarte bun de înotat, dar și un loc distractiv datorită topoganelor cu apa. Preturile băuturilor și ale mâncării sunt ok. Muzica este buna. Locația dispune de șezlonguri si umbrele de plaja pentru toată lumea. Găsiți aici chiar și terenuri sportive.
Claudia Isuf
Claudia Isuf2 ani în urmă
De VIS ! Un loc extraordinar pentru a-ti petrece concediul, foarte modern si mai ales foarte curat din toate punctele de vedere!
Locații recomandate