/Gorj/Sala de fitness

Hotel Restaurant Ymy

Calea Severinului 1A, Strada Jiului 1, Târgu Jiu 210171, România

Hotel Restaurant Ymy
Sala de fitness
4.6
637 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27P7+WH Târgu Jiu, România
+40 786 555 599
hotelymy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ileana Radoescu
Ileana Radoescu2 ani în urmă
Hotel cu condiții de cazare excelente! Am fost plăcut surprinsi de condițiile oferite de acest hotel! Micul dejun foarte gustos, personal amabil, în special domnișoara de la recepție care ne-a cazat și a fost foarte drăguță și a dat dovada de mult profesionalism. Ne-am simțit ca acasă și cu siguranță o sa revenim și vom recomanda aceasta locație! Felicitări conducerii pentru selecția personalului!
Daniela Sălăgean
Daniela Sălăgean2 ani în urmă
Șederea mi s-a părut foarte plăcută, personalul deosebit de amabil. Camerele dotate cu ce ai nevoie: prosoape, halate de baie, papuci de unica folosință, uscător de par. Are zona de spa.
Tripp De Ucenic & LINE UP
Tripp De Ucenic & LINE UP2 ani în urmă
Angajatul de la recepție, un baiat, a avut o atitudine nepoliticoasa, pe motivul ca de ce sunt in halatul hotelului, la micul dejun.
Nu exista nici un regulament interior sa ne oblige la un dress code, pentru ca l-am cerut.
Explicatia lui a fost ca il deranjeaza pe el, si daca nu ne convine sa nu mai venim.
Asa se intamola cand unele persoane isi asuma roluri care ii depășesc, pentru ca managerul este in concediu medical tot timpul!
Sergiu Eugen Andras
Sergiu Eugen Andras2 ani în urmă
Cazarea excelentă, micul dejun bogat, aproape de obiectivele turistice din Tg. Jiu.
Irina Chiriac
Irina Chiriac2 ani în urmă
Minunat! De la confort, curățenie pana la personalul foarte amabil. Mâncare bună, liniște,iar la doi pași operele lui Brâncuși. Ce îți poți dori mai multe? Vom reveni cu mare drag la voi! ❤️
Resurse umane Gold Plast
Resurse umane Gold Plast2 ani în urmă
Un hotel frumos , mare si curat . Putin cam izolat , dar nu foarte departe de parcul orasului. Pacat ca unii angajati nu sunt foarte atenti , unii fiind chiar plictisiti. Micul dejun este punctul slab - poate vor revenii la micul dejun bufet.
Maleficent Maleficent
Maleficent Maleficent2 ani în urmă
Un hotel curat, frumos amenajat, modern, mâncare foarte bună, angajați de nota 20+ ( ceea ce te face sa vrei sa revii ).
Sunt însă si lucruri mai puțin placute in acest hotel Ymy...De exemplu ,.camera foarte mica ptr 2 persoane cu paturi separate, gălăgie de la masinile ce treceau pe șoseaua ce trece pe langa hotel (cu fereastra deschisa nici o șansă sa ai liniște sau sa auzi ceva la tv, iar cu fereastra inchisa, tot se auzeau masinile, dar nu asa tare). Ventilația din baie face un zgomot oribil si foarte tare si oricum nu trage nimic. Zgomote pe hol si dimineața si seara si NU putin, nimeni nu făcea liniște, unii chiar se opreau la povesti in hol inainte de a intra in camere...Hotelul are spa, dar lasă mult de dorit...jacuzzi cu apa murdară si cu ceva soluție in ea , de ne-au usturat ochii groaznic de tare si incepusem sa tușesc, sa nu am.aer sa respir si am iesit repede si la fel li s-a întâmplat si celorlalte 2 familii prezente acolo...Are si sauna uscata si umeda ( foarte mici) si un bazin in care săreau copii si se jucau (nu ai mei). Seara dupa duș, ne-am dat cu o tona de lotiune de corp,deoarece aveam pielea foarte uscata si îmi venea sa ma scarpin pe tot corpul foarte tare( după ziua petrecuta la spa, prima si ultima de altfel).
Era o doamnă care si-a cerut mii de scuze ptr întârzierea de 1 h si 30 min a cinei, sambata seara,din pricina unui party privat din interior,iar noi cei cazați la.hotel, am mancat pe terasă. Nu știu cine a fost doamna mai in vârstă , deoarece nu s-a prezentat, doar a venit la noi la masă, scuzandu-se ptr intarziere (de precizat e ca au avut o singura ospătăriță in acea seară, știind ca au oamenii cazati in hotel,plus party-ul privat)! Culmea este că, a doua zi, la micul dejun, aceeasi doamna a trecut pe lângă noi, s-a uitat, ne-a văzut, dar n-a zis nimik, nici măcar "bună ziua"! A 3-a zi, la cină, iar trece doamna pe lângă masa noastră, iar eu tocmai m-am intors si am avut contact vizual cu ea si abia atunci a salutat...
Ce sa mai zic...un MARE PLUS are hotelul datorita angajaților din : receptie, restaurant și femeile de la curățenie! Ar trebui răsplătiți pe măsură acești oameni minunați! 😉✌
Silviu Epuran
Silviu Epuran2 ani în urmă
O locatie foarte frumoasa aproape de centrul orasului
Locații recomandate