/Bucuresti/Sala de fitness

Stay Fit Gym

Șoseaua Nicolae Titulescu 171, București 011138, România

Stay Fit Gym
Sala de fitness
4.5
482 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32C+78 București, România
+40 21 222 0728
stayfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Claudia Claudita
Claudia Claudita2 ani în urmă
O sala super ok, curatenie, echipament diversificat , oamenii ok, pe parte de aerobic nota 10.
Victor Zino
Victor Zino2 ani în urmă
APARATE FOARTE BUNE HOIST LEG CURL MATRIX GANTERE URETAN SI DISCURI FOARTE BUNE DAR SPATIU LIPSA O INGHESUIALA FOARTE MARE LIPSA SPATIU LIPSA RESPECT NU POTI SA-TI FACI ANTRENAMENTUL IN CONDITI BUNE MAI MULT DE ATAT MULTI STATION MATRIX FACUT FARA LOGICA DAR FOARTE RUGINIT SI NEREGULA CU PLACILE DAR SI CU CABLU FACETI CEVA CU SALA ESTE PACAT DE APARATURA FOARTE BUNA DAR SI DE RESPECTUL PENTRU SPORTIVI SALI CARE EFECTIV NU AU SPATIU DE ANTRENAMENT UN SFAT MUTATI-O IN VITAN APARATURA IAR CELE 28 DE APARATE FACUTE PRAF LA GUNOI MULT MAI BINE.
Matei Borduf
Matei Borduf2 ani în urmă
Curat și toate aparatele functionale. Poți face mai multe tipuri de cursuri și exerciții. Recomand
Alexandru Munteanu
Alexandru Munteanu4 ani în urmă
atmosferă focusată pe sport, aparate în exces, instructori deștepți și cu simțul umorului. lipsuri: ventilația cu recuperarea căldurii rămâne să fie proiectată, omul de serviciu asiatic trebuie re-învățat să folosească aspiratorul pe sub toate aparatele, la scripeți patinezi, în grupul sanitar mixt ies gaze din canalizare, muzica este de tip butoi cu țârâituri, clienții trebuie supra-taxați dacă mănâncă usturoi și nu folosesc prosop, și alte detalii: kettlebell-urile nu prea au pereche, de la mânerele metalice uzate ale ganterelor cred că ne vom intoxica în timp cu nichel și crom 😏 dar apreciez amestecul de începători și ultra-veterani (ceea ce le dorim și peste 10 ani!)
Daminescu Cezar
Daminescu Cezar7 ani în urmă
O sala nu foarte mare însă am avut surpriza sa găsesc mult mai multe aparate decât în alte săli mai cunoscute. Este o sala curata, cu personal amabil iar atmosfera este plăcută. Programul este foarte ok, sunt o persoana care am timp liber doar seara iar faptul ca este deschis pana la ora 23 este exact ce trebuie. Exista parcare în ca că vii cu mașina personala însă este și foarte aproape de gura de metrou Basarab , cam la 3 minute de mers pe jos.
George Cristea
George Cristea2 ani în urmă
Dimineata e lejer, iti faci treaba linistit, chiar si la orele mai aglomerate, fiindca sunt aparate destule. Uneori erau si aparatele ocupate unde aveam nevoie, dar puteam sa fac la altceva unde gaseam liber oana se ocupau. Pentru ce am eu nevoie e perfect. Cu ordinea e mai slabut, dar asta e din cauza oamenilor care vin la sala si nu le pasa cum lasa aparatele si ganterele. Personal amabil si ambianța placuta
Prepelita Catalin
Prepelita Catalin2 ani în urmă
Sala este foarte bine dotata, spațioasă și curata! Personalul super!
POPESCU MAGDALENA
POPESCU MAGDALENA2 ani în urmă
Curatenie,antrenament clasa ..calitate superioara!😊
Locații recomandate