/Bucuresti/Sala de fitness

18 Gym Fitness Club Bucuresti

Bulevardul Chișinău 1, București 022141, România

18 Gym Fitness Club Bucuresti
Sala de fitness
4.6
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5W5+24 București, România
+40 770 181 818
18gym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Cipri Niko
Cipri Niko2 ani în urmă
Supărat și nu mai recomand aceasta sala 18gym, au anunțat în ultima mea zi de sala pe data de 19.02.2022 și au spus ca începe renovarea timp de 1 săptămână pana pe data de 27.02.2022, si au spus ca deschid sala pe data de 28.02.2022, azi mam dus la sala la ora 16:00 și ei erau în șantier nici măcar nu mau anunțat ca se prelungește cu lucrările nu este corect din partea conduceri normal trebuia sa trimeata un e-mail asa este corect eu am plătit 200lei și se joaca cu bani oamenilor ???? Supărat ca duminica tine închisă sala nu sunt serioși și nu recomand😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡?????
Nu recomand aces instructor Personal Trainer cu numele Bogdan Tuvec nu este pregatit suficient ca si antrenor pentru a invata elevi pe care ai are cum am fost si eu pana in prezent doua luni, nici un rezultat, pe mine ma dezamagit total atitudinea lui ca si persoana, pentru care eu am fost corect cu el si i-am platit la timp si mai trebuia sa fac 5 sedinte cu el si el se antrena sigur in loc sa ma antreneze pe mine ca si elevul lui el find Personal Trainer care eu i-am platit asta lasa de torit????😡😡😡😡😡
Victor Zino
Victor Zino2 ani în urmă
Spatiu foarte bun excellent de bun nota 100+ aparatura de baza foarte buna singurul lucru pec fly icarian depasit placile indoite si calitatea precoce mai bine ati fi luat unul de la bodytone sau vitagym.eu care era de 1000 de ori mai bun si ca pret calitate imagine garantie si baza in sala in rest tot ce vrei.
Fii Diferit
Fii Diferit2 ani în urmă
Nu recomand! Atentie mare! Nu se inchid dulapurile de la vestiare si se fura din ghiozdane, se moscaie de 2 luni de zile cu un dispozitiv de inchidere cu butoane, la un singur dulap, chipurile sa "il teseze", dar pana la urma se pare ca nu sunt dispusi sa investeasca in siguranta clientilor. Iar acum de cand cu legea cu vaccinarea li s-a impus sa nu mai lase in sala pe nimeni fara teste PCR, antigen sau vaccin facut. Eu mai am doua saptamani din abonament, nu doresc sa aleg niciuna dintre aceste variante ci doar sa imi anulez abonamentul si sa imi iau jumatate din bani ramburs, dar vad ca nu sunt dispusi sa dea banii inapoi, desi am solicitat lucrul asta si vad ca se fac ca le ploua. Poate ca, dupa cum am spus cineva in recenziile precedente, o vizita de la ANPC ar fi buna din cand in cand. Nemultumirile clientilor se aduna, daca vrei sa ramai pe piata trebuie sa gasesti o solutie ca sa rezolvi problemele deranjante.
Mircea Voda
Mircea Voda2 ani în urmă
Multi cocalari care nu folosesc prosopul si isi lasa transpiratia pe aparate, mai ales printre "instructori" ceea ce e foarte grav pentru ca ei ar trebui sa fie un exemplu pentru clienti, nici celor pe care ii antreneaza nu le sugereaza folosirea prosopului, ce sa mai, "profesionisti dom'le". Pacat de sala pentru ca arata bine, proprietarul acesteia ar trebui sa se implice mai mult dar probabil bussines-ul merge bine si inchide ochii, nici macar instructorii nu atrag atentia celor care nu folosesc prosop, educatie 0 barat. Chiar daca pretul este mai mare, voi merge la World Class MegaMall unde este curatenie si oamenii sunt mai civilizati.
Muzica Ritmata
Muzica Ritmata2 ani în urmă
Din 2019 pana acum s-au schimbat multe in materie de siguranta in vestiare si incepem sa avem surprize din ce in ce mai neplacute si la capitolul preturi. Acum abonamentul a ajuns la 170 de lei, iar abonamentele de student au fost scoase total. Partea cea mai deranjanta, este ca atunci cand ajungi la receptie sa platesti, e o blondina care iti spune robotic, in stilul ghiseistic tipic romanesc, ca daca vrei sa platesti cash la receptie, acum, din senin...e 190 de lei, pretul de 170 de lei trecut pe site si in lista de preturi de la receptie, este disponibil doar pentru cei care descarca o aplicatie de la ei si numai daca platesti cu cardul, deci au restrans metodele de plata, obligandu-te sa platesti cu cardul si prin aplicatia lor, altfel platesti mai mult. Pretul marit abuziv si nejustificat, de 190 de lei, nu este trecut nici pe site, nici in lista de preturi de la receptie, ceea ce este o mare marlanie si intra la categoria teapa, pe viitor e posibil sa ne asteptam si la alte surprize neplacute, pana acum stiu doua persoane din cercul meu de prieteni care s-au reorientat, la fel voi face si eu. NU recomand, concurenta este mare in zona si exista sali unde se respecta grila de preturi si poti plati pretul mentionat pe site, chiar daca ai doar bani cash si vrei sa tragi la sala, fara prea multe preceduri alambicate. Marirea preturilor nu este justificat, in situatia in care nu se investeste nimic in siguranta bunurilor personale ale clientilor, lasate in vestiare. Eu consider ca o inspectie din partea protectiei consumatorilor ar fi indicata, ca doar asa mai potolesti un pic marlania si lacomia celor care deja se cred cei mai tari uitand ca, numai datorita clientilor fideli au ajuns unde au ajuns, iar daca incep sa isi bata joc, renumele cladit cu multa truda pana atunci, se poate risipi cat ai clipi.
Magdalena Gabriela Sima
Magdalena Gabriela Sima2 ani în urmă
Vad ca nu este prima data când se întâmplă asta. Mi-au dispărut bani din dulap. Un dulap incuiat cu lacătul. Dupa ce ca am fost practic obligata, sa cumpăr lacat pentru siguranta lucrurilor mele personale...pentru ce am dat banii pe lacat? Ca usa de la dulapuri de deschide cu tot cu lacătul pus. La absolut toate dulapurile.am chemat politia pentru treaba asta pentru ca furtul tot infracțiune este . O infractiune care nu s-ar fi produs dacă conducerea sălii se ocupa de problema dulapurilor. O problema care persista de mai bine de 5 luni poate 1 an si absolut nimeni nu s a ocupat de treaba asta ...sau cel puțin un minim de bun simt de a notifica clienții referitor la aceasta problema. Ma aștept ca în viitorul FOARTE APROPIAT sa rezolvați problema . Pentru ca alta soluție nu am decât sa va fac plângere.
Vlad Pătrașcu
Vlad Pătrașcu2 ani în urmă
O sala moderna, cu aparate diversificate, ac functional.
Insa exista o mica problema, problema greutatilor care nu sunt puse inapoi la locul lor. Trebuie sa cauti greutati.
Daniel Ionescu
Daniel Ionescu2 ani în urmă
De evitat... Lipsa totala de comunicare, mizerie in sala, pt dezinfectat aparatele nu e disponibila decât o cârpă infecta și un recipient de dezinfectant pe care daca pui mana te murdărești, antrenori care n au nici o treaba cu meseria de trainer și te dau și de la aparate când vor "mușchii" lor când au clienți. Aparatele sunt învechite și deși e mare sala, nu vei găsi aparate elementare gen banca pt abdomene sau o bancă decenta pt lombari. Per total nu merita 170 de lei. As plati banii ăștia mai degrabă să nu mă mai caute cu oferte și alte prostii știind ce i acolo.
Locații recomandate