/Bihor/Sala de fitness

Impero

Bulevardul Decebal 69, Oradea 410065, România

Impero
Sala de fitness
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W29+HF Oradea, România
+40 259 424 444
hotelimpero.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
G P
G P2 ani în urmă
Locația foarte bună, mic dejun delicios, camera spatioasa, personal extrem de amabil. Un hotel de nota 10* la care revenim mereu cu drag!!!
Viorica Calotescu
Viorica Calotescu2 ani în urmă
Un hotel foarte curat, elegant, amenajat cu mult gust. Personal amabil, adevărați profesioniști. Felicitări
Cristian Ghita
Cristian Ghita2 ani în urmă
Hotelul este amplasat convenabil în apropierea grădinii Zoo, Muzeului Țării Crișurilor și la 15 min. de Piața Unirii.
Camerele sunt spațioase și mobilate modern. Deasemenea este disponibilă o parcare privată mare.

Negative: salonul restaurant unde se servește micul dejun este destul de mic și se aglomerează rapid. Nu sunt respectate măsurile de distanțare impuse legal si nici nu se solicită clienților să poarte masca de protecție. Nu am văzut niciun interes să se corecteze situația
Cristi C.
Cristi C.2 ani în urmă
Este un hotel grozav. Liniste, personal respectuos amabil, camere foarte mari, curatenie atat in camera cat si in hotel. O parcare mare langa hotel unde nu iti pui problema ca nu gasesti loc de parcare. Restaurant cu mic dejun cu bufet suedez. Pe hol la etajul 1 sunt carti de inchiriat (gratuit).

Si nu in ultimul rand, nu sunt ipohondri, totul functioneaza normal atat la hotel cat si la restaurant, nu se cer pasapoarte. Pentru asta le mai dau 1 stea.
Thimo Goia
Thimo Goia2 ani în urmă
Recomand!
Este un hotel super, de nota 10! Începând cu personalul, foarte amabil, camerele sunt superbe,paturi confortabile, sauna și sala,foarte curat peste tot. Mâncarea la restaurant este delicioasa, atât la micul de jun, cât și extra. Foarte frumos!
Recomand cu încredere!
Nina Nina
Nina Nina2 ani în urmă
Draga hotelule, te recomand cu drag! 😊 Multumim celor doi domni de dimineata care s-au ocupat cu micul dejun(programul incepe de la ora 7). Foarte atenti si amabili. Hotelul pare nou, camere foarte mari fata de alte hoteluri,curat,iar micul dejun iti potolește foamea. Aer condiționat in camera, feon in baie. Ca si obectii ar fi doua: am gasit o umbreluta de la un cocktail dupa noptiera (posibil nu s-a uitat dna care a făcut curat) si era un miros ciudat atat in camera cat si in baie. 20 de minute de mers pe jos pana in centru, iar langa gradina zoologica.
Adrian Fit
Adrian Fit2 ani în urmă
Am stat doar o noapte la acest hotel, dar ne-au placut camera, serviciile si amplasarea. Am avut o camera tripla foarte mare, cu paturi confortabile. Poti opta pt cazare cu sau fara mic dejun. Daca doresti si mic dejun, mai ai de achitat ceva in plus, dar merita. Produsele sunt gustoase, iar personalul amabil.
Hotelul este amplasat chiar langa Gradina Zoologica din Oradea. Evident ca am facut o vizita si la Zoo.
PASTIU ADINA
PASTIU ADINA2 ani în urmă
Pentru un hotel de 3 stele alegere buna. Aproape de centru. Mic dejun foarte bun
Locații recomandate