/Bihor/Sala de fitness

Postural Reaction Studio

Strada General Eremia Grigorescu nr.16, Oradea, România

Postural Reaction Studio
Sala de fitness
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2VWX+V5 Oradea, România
+40 747 691 298
posturalreactionstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Nirucz
Alexandra Nirucz2 ani în urmă
Recomand cu mare drag și încredere !
Ședințele se țin individual, fiind adaptate nevoilor și dorințelor fiecăruia, indiferent că lucrezi la birou sau în picioare aici găsești rezolvare 😉
Marcel este un om calm, răbdător și dornic să te ajute, răspunde în detaliu și cu plăcere la orice întrebare legată de postura (eu fiind o persoană curioasă😬)
Te va ajuta să te simți mai în formă și să uiți de dureri cu condiția să asculți cu sfințenie de cuvintele lui (most important)
Enjoy!🤗
Laura Ancuța Marchiş
Laura Ancuța Marchiş2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate !
Exercițiile sunt personalizate și readaptate în funcție de răspunsul și evoluția corpului fiecăruia. Antrenamentul individual și implicarea facilitează rezultatele scontate .
Recomand cu încredere !
Cosmin Roman
Cosmin Roman4 ani în urmă
Postural Alignment este programul perfect pentru corectarea pozitiei corporale și a mersului. Dacă te simți ca un bătrânel și ai dureri de spate sau ești, datorită serviciului o persoană sedentară, acest program este potrivit pentru tine. Antrenorul are pregătire în acest domeniu și cu siguranță îți va recomanda doar exercițiile potrivite pentru corectare problemelor pe care le ai. Cel mai mare avantaj este că antrenamentul se face individual, astfel toată atenția antrenorului va fi concentrată pe rezultatele tale. Recomand!
Bogdan Trandafir
Bogdan Trandafir4 ani în urmă
Recomand. Am fost pentru prima oara si mi-a placut foarte mult deoarece la sfarsitul sedintei m-am simtit mai relaxat si mai liber. In al doilea rand , terapeuticii sunt foarte sociabili si intelegatori!
Doinita Manuil
Doinita Manuil2 ani în urmă
În urma parcurgerii programului, am scăpat de durerile constante din zona spatelui, dobândind totodată o postură mult mai bună, postură care se păstrează și acum la mai bine de 2 ani de când am urmat procedura completă. Pe lângă faptul că este un antrenor foarte bine pregătit, Marcel este o om blând, răbdător și explică fiecare mișcare ce urmează să fie făcută creând astfel o atmosferă de încredere și respect.
Am recomandat și recomand cu încredere serviciile, Postural Reaction Studio
Catalin Horga
Catalin Horga2 ani în urmă
Recomand cu incredere P.A.
Marcel este un tip calm , rabdator si ambitios , care te va face si te va invata sa mergi corect sa stai drept si sa dormi corect! Daca ii vei trece pragul corpul tau nu va mai suferii:))👍🏼🙏🏼
Isa Isabella
Isa Isabella2 ani în urmă
Un antrenor cu multe competențe si un om extraordinar! Știe să îți personalizeze antrenamentul astfel incat sa ajungi la rezultate optime in cel mai scurt timp.
Recomand cu încredere!
Roxana Gangos
Roxana Gangos2 ani în urmă
Ofera programe sportive personalizate, gandite atent astfel incat sa satisfaca nevoia fiecarui tip de client, rezultatele neintarziind sa apara.
Locații recomandate