/Bihor/Sala de fitness

Maxim

Strada Victor Babeș 5, Oradea 410027, România

Maxim
Sala de fitness
4.4
580 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6M+RW Oradea, România
+40 359 432 400
hotel-maxim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carmen Maidan
Carmen Maidan2 ani în urmă
O locație unde te întorci cu plăcere. Cel mai bun mic dejun, cele mai bune preparate culinare. Personal plin de caldura și mereu disponibil sa te ajute. Atunci când alegem Oradea, alegem Maxim.
Helga Pintea
Helga Pintea2 ani în urmă
Hotelul este amplasat într-o zona liniștită și oferă tot confortul pe care ți-l poți dori. Micul dejun este variat in adevăratul sens al cuvântului, gustos și proaspăt preparat. Un singur minus am găsit: calitatea mochetelor. Sper ca proprietarul sa remedieze, și atunci chiar ar fi totul de nota 10.
Cleopatra adriana
Cleopatra adriana2 ani în urmă
Locație foarte bună, aproape de zona centrală, camere mari, spațioase, mic dejun foarte bun și diversificat. Un minus este piscina unde se fac antrenamente de innot pentru copii. Părinții au acces în incinta incaltati cu încălțăminte de stradă, motiv pentru care E mizerie atât pe pardoseala cât și în apă.Fundul apei e plin de nisip și pietricele ceea ce crează un disconfort pentru turiști.
Păcat că nu se iau masuri in acest sens, e foarte deranjant pentru turiști mai ales că nici nu ești informat în acest sens.
Liana Cuteanu
Liana Cuteanu2 ani în urmă
Am fost 2 adulti si un copil, cu toate ca cei de la receptie ne-au facut rezervarea, noi alegand camera superioara am primit o camera de 2 paturi fiecare de maxim 80 cm. Intreband daca aceea e camera superioara ni s-a raspuns ca da, pentru ca mai tarziu din discutiile cu alti turisti am aflat de fapt ca camerele de la etajul 1 sunt superioare si nu la 2 unde am fost cazati noi
Dupa ora 15 la piscina nu aveti ce face in timpul saptamanii deoarece pana la ora 21 sunt cursuri de inot pentru copii (aspect care nu apare mentionat)
Parcarea subterana foarte ingusta
Un plus a fost micul dejun foarte bogat
Virgil Lalut
Virgil Lalut2 ani în urmă
Hotel confortabil, amplasare centrala, camere spațioase, cu mobilier și facilități peste medie. Mic dejun foarte bun și variat. Personal profesionist și dedicat. Prima impresie (întotdeauna importanta!) a fost plăcută. Receptionerul (Alin) ne-a întâmpinat ca o gazda primitoare. În timp ce s-a ocupat de formalitățile de cazare ne-a vorbit despre hotel și despre oras. S-a interesat despre eventuale solicitări pe care le-am avea. Amabil și eficient! Mulțumim! Vom reveni
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
Din păcate camerele nu sunt izolate fonic. Se aud și șoaptele vecinilor....și având în vedere că vecini de deasupra s-au distrat până la ora 3, nu e plăcut ca mâine dimineață să fi fresh la job.
Ovi Barlea
Ovi Barlea2 ani în urmă
Locatia, piscina, camerele aerisite, mancarea exact pentru cei pretentiosi ca mine. Nota10 pentru apa calda. Personalul foarte atent la toate
detaliile. Vom reveni cu siguranță.
Andreea Jula
Andreea Jula2 ani în urmă
Camerele foarte spatioase, curatenie exemplara, mancarea extraordinar de buna, piscina foarte curata si personalul foarte amabil. Recomand cu mare drag.
Locații recomandate