/Vrancea/Restaurant

Popas turistic TISITA

DN2, Tișița 625200, România

Popas turistic TISITA
Restaurant
3.6
272 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R6W5+RV Tișița, România
+40 237 260 124
sarconfex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eliza-Ioana Brustureanu
Eliza-Ioana Brustureanu4 ani în urmă
NU RECOAMAN NIMANUI!!

->Gandaci in camera, mucegai pe tavan, praf pe mobila, lenjerii si prosoape patate, iar personalul foarte neprietenos.
->Scarile si toata podeaua din cladire scartaie ingrozitor atunci cand calci pe ele (din cauza asta nici nu se poate dormi noaptea, auzind vecinii venind la camere)
->Fereastra nici macar nu se inchidea normal, avea un cui ce abia o tinea sa nu se deschida
->De dus sau de chiuveta nici nu te poti apropia. Mai bine nu te speli decat sa te infectezi
Vlad
Vlad4 ani în urmă
Mâncare foarte proastă, personal prost si arogant, servire lenta, miros extrem de urat in sala de mese, ustensilele nespălate, in boxele de pe terasa este un cuib de vrabii, din tot meniul poti comanda doar gratar si ciorbe, saracacios, la pomana lu tataia era mult mai ok decat aici servire si mancare mult mai bună
Daniela Nicoleta
Daniela Nicoleta4 ani în urmă
Totul este ok, cazarea și masa, mai puțin mirosul din sala de mese (noi am servit masa pe terasă, cu precizarea că se așteaptă cam mult pentru a fii serviți, deși nu era aglomerat), în rest totul este bun!!!
Ionel Gabriel Nastasa
Ionel Gabriel Nastasa4 ani în urmă
Gazdele sunt ospitaliere. Aici găsești suc natural de mere, produs în zonă, natural 100%, cu 5 lei/litru. Locația are o terasă și loc de parcare.
Irina Cristina
Irina Cristina4 ani în urmă
Servirea a fost rapidă. ..Mi s-au părut porțiile mici, dar s-au dovedit a fi suficiente pt a potoli foamea 😂. Și la toaletă curățenie și chiar mirosea plăcut. Azi nota 10.
Neagu Niku
Neagu Niku6 ani în urmă
Nu prea bine. Chiar deloc. Nu am fost deloc mulțumit de personal și de mancare. Nu recomand la nimeni. Va puteți îmbolnăvi. Nu am fost cazat și nu cunosc camerele , însă pe zona de restaurant terasa e groaznic, deși nu arata rău, că locație. Patronul e un scartar Refoloseste alimentele și folosește produse de calitate îndoielnică ca sa nu spun chiar expirate. Trage de toate ca nu cumva sa arunce ceva sau sa I scadă profitul. Cunosc pe cineva care a lucrat acolo, de ăsta va spun. NU Nu NU
Bernythefly axc
Bernythefly axc7 ani în urmă
O oprire placuta dupa un drum aglomerat. Micii sunt dementiali
Cristian Brailoiu
Cristian Brailoiu8 ani în urmă
Un local pe care il recomand cu toata increderea! M am relaxat atat de mult aici, incat mi am uitat laptopul in local. :)
Am sunat cateva ore mai tarziu si am fost asigurat ca laptopul a fost gasit de catre personal si este in siguranta! Puteti opri cu toata increderea la acest local, iar daca va relaxati ca mine dupa o masa copioasa si va uitati ceva, personalul e pregatit pentru astfel de situatii ! :))
Nota 10 cu felicitari! Asta e Romania mea!
Locații recomandate