/Vrancea/Restaurant

Restaurant Il Piacere

Calea Moldovei 32, Focșani 620157, România

Restaurant Il Piacere
Restaurant
4.2
275 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P634+HC Focșani, România
+40 721 270 101
rilpiacere.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Filoteanu Adrian
Filoteanu Adrian2 ani în urmă
Mâncare bună, evident nu vorbesc despre pizza (dacă consideri ca pizza e haleala, e clar...)- dar lipsa de personal face sa stai 1h 30min pentru un fel de mâncare. Dacă nu poți aduce un fel de mincare (cotlet de porc cu ceapa la cuptor) în 30 min, mai bine vinzi doar pizza și gata. Ce ar fi trebuit sa fac eu la masă 1h si 30min?
Papuc Carol
Papuc Carol2 ani în urmă
Mâncare de calitate,super personal....bucătarul, ospătarul,ospătărița Nicoleta deosebita ,băiatul de la grătar meșter adevărat!!!Revenim cu drag!
Emanuel Eni
Emanuel Eni2 ani în urmă
as da zero stele dacă as putea. după ce a durat 20 de secunde să scoată capul din telefon și să mă bage în seamă, am întrebat de pizza cu ciuperci și mi s-a arătat pizza cu șuncă și ciuperci (prosciutto e funghi). ii zic ca vreau doar cu ciuperci, gen pizza funghi. îmi zice ca nu are dar dacă aștept imi fac.
ii zic ok vreau o pizza funghi, plătesc 33 de lei și aștept. iau pizza și mă grăbesc acasă ca sa realizez ca pizza funghi e blat, sos de tomate și ciuperci. e prima oara în viața mea când primesc pizza funghi fără cașcaval.
am sunat inapoi la ei să le zic că nu e normal și mi se explică că e vina mea că nu am specificat că vreau și cașcaval pe pizza. 🤯pe ce lume trebuie să specific că la pizza trebuie pus și mozzarella? nu tu scuze, nu tu vă facem alta, nimic. eu sunt de vină că nu mă asigur că sunt toate incredientele pe pizza. că dacă vroiam pizza de post?.... de la pizza funghi la pizza de post e ceva...
mi-ar fi rușine sa mă numesc restaurant italian când nu sunt în stare sa fac o pizza funghi și mai iau și 33 lei pe ea.
Anca Annca
Anca Annca2 ani în urmă
Am mâncat de 2 ori, i-am adus și pe părinți a doua oară pentru că ne-a plăcut servirea. Foarte drăguțe și atente ospătărițele, surprinzător. Cu toate astea, la o salată de 30 de lei puteți include și un sfert de focaccia, iar la cea Cesar niște roșii. Tatăl meu a luat o ceafă la grătar și a primit o bucată mare și groasă de carne cu tot cu os dată cu foarte multă sare mare. Excesiv de multă sare, mai ales că era pentru o persoană în vârstă. Sarea și piperul, condimentele în general, sunt extra și fiecare și le adaugă după gust. Nu a putut-o mânca, am luat-o la cățel. Și nu a fost deloc ieftină: 45 de lei fără nimic lângă, nici măcar 3 frunze de salată cum ar fi normal. Mai aveți de învățat despre bucătărie, mai ales cea italienească.
Alexandru Marius Bria
Alexandru Marius Bria4 ani în urmă
Daca va aflati in mall-ul de la Focsani si sunteti in cautare de o experienta unica in domeniul culinar, va recomand din inima sa vizitati restaurantul Il Piacere. Toate depasirile mi-au fost depasite atat de catre staff-ul extrem de prietenos si carismatic, cat si de mancarea exceptionala. Acest restaurant de "fine dining" este potrivit, in opinia mea, pentru orice tip de masa, de la o gustare "casual" pana la o cina romantica.

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti din meniul foarte variat cu specific predominant italienesc, va pot recomanda "Gourmet Burger", un burger de mistret ce vine insotit de cartofi chips, de un sos salsa si de un sos alioli. O sa atasez niste fotografii, printre care se afla si Gourmet Burger-ul.

Am ramas profund impresionat de acest restaurant si categoric am sa raman un client fidel.
Florentina Dragulean
Florentina Dragulean2 ani în urmă
Meniu variat,proaspăt,gustos,cafeaua foarte buna,personal foarte amabil.Cubsiguranta voi reveni
Geanina Olaru
Geanina Olaru2 ani în urmă
Mâncare foarte bună. Doar timpul de așteptare este cam mare
Andrei Olaru
Andrei Olaru2 ani în urmă
Am comandat (la pachet) pizza porchetta si pizza carbonara. Blatul e o chestie subiectivă, mie nu mi-a plăcut blatul lor (e gros și consistent). Pizza porchetta a avut exact trei bucăți mici dintr-o porchettă cu gust de kaiser, în rest a fost plină cu cartofi prăjiți (decongelați). Din pizza carbonara s-au mâncat două felii, din cauză că a fost extrem de sărată. Fiecare pizza a costat 27 lei, ceea ce e mult pentru Focsani. În concluzie, nu mâncați pizza aici.
Locații recomandate