/Vrancea/Restaurant

Restaurant Dumbravita

DN23, 627208, România

Restaurant Dumbravita
Restaurant
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J8XF+8V Răstoaca, România
+40 237 702 121
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Florian Daniel Farcas
Florian Daniel Farcas2 ani în urmă
Locație aflată într-o zonă liniștită (pădure) cu o frumoasa curte interioara și terasă ,unde se pot servi diferite bucate alese. Recomand!
Cristina Cazan
Cristina Cazan2 ani în urmă
Mancarea foarte buna , ambientul placut , personalul educat . Este nevoie de o mica organizare , sa se astepte la intrare pana este masa disponibila . Prea multa lume se misca prin restaurant fara rost. Ar mai fi ospatarul mai invarsta sa fie mai tacut si mai atent la mese. Il recomand .
Florin Naghi
Florin Naghi2 ani în urmă
Mâncarea foarte gustoasă, cantitate ireproșabilă, ospătari educați a venit totul fierbinte si cald yo sincer recomand restaurantul lumea trebuie sa inteleaga e un RESTAURANT nu o bodegă de șosea.
Mirela Paraschiv
Mirela Paraschiv2 ani în urmă
Mâncare foarte gustoasă ! Ar putea să mai lucreze un pic la aranjatul meselor ! Se pun pe masă acele chestii din plastic ( sub farfurii ) care nu sunt tocmai igienice . Le-ar putea inlocui cu unele din hârtie, de unică folosință !
Ionel panaete
Ionel panaete2 ani în urmă
Am așteptat foarte mult și până să ne bage cineva în seamă, după care de două ori pe atât să fim serviți! O sugestie:în week-end vă trebuie un supliment de personal! Cu ceva timp în urmă am dorit să plătesc cu cardul și în treacăt un ,,ospătar grăbit " ne-a ,,zâmbit " spunând că nu se poate! Ditamai locația și nu se poate așa ceva dar.....
Mirela Moraru
Mirela Moraru2 ani în urmă
O parte din personal nu cred ca își dorește clienți. Am vrut sa luam masa, unul din chelneri ne-a spus ca e rezervat tot. Noroc de o domnișoară care a fost drăguță și care ne-a permis sa ocupam o masa. Am revenit după o experienta avuta super dar nu mai e ce a fost.
Anca Cretu
Anca Cretu2 ani în urmă
Mâncare foarte bună. Personal serviabil.
Stefan Verdes
Stefan Verdes2 ani în urmă
O locație curata, care oferă porții generoase la un preț accesibil. Calitatea mâncării este foarte buna, timpul de așteptare e relativ mic
Locații recomandate