/Satu mare/Restaurant

Manila - Filipino Food

Strada Nicolae Golescu 1, Satu Mare 440115, România

Manila - Filipino Food
Restaurant
4.9
281 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVV9+XG Satu Mare, România
+40 771 065 135
manilafood.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Sarbu
Raul Sarbu2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, limonada geniala
Stefana Alexoaie
Stefana Alexoaie2 ani în urmă
Am fost in trecere prin Satu Mare si flamanzi fiind am ales restaurantul Manila dupa recenzii si nu regretam 1 minut. Mancarea a fost extrem de buna, pe toate gusturile. Inclusiv fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata, mai ales ca domnul care ne-a servit a venit cu propunerea de a modifica putin reteta (adica fara ghimbir). Personalul foarte amabil, servirea prompta si ireprosabila. Curatenie impecabila peste tot. Este un restaurant micut, dar cu foarte mult bun gust si mancare exceptionala! Recomand cu tot sufletul!
Gergő Kőrösi
Gergő Kőrösi2 ani în urmă
Un loc de 5/5! Mancarea este foarte-foarte buna, iar servirea este de 10 stelute. Ce mi-a placut mie, este recomandarea mancarii/bauturii. Nu te “lasa” sa bei o limonada simpla ca acasa, ci iti recomanda una exotica! Incercati limonada Borakay sau Yuzu!
Cu siguranta o sa revenim!
Timea Falticska
Timea Falticska2 ani în urmă
Toate preparatele servite pana acum la Manila food sunt deosebit de delicioase, ca o scurta calatorie pe taramuri indepartate. Portii generoase. Deserturile sunt un adevarat rasfat intr-o zi oarecare, nu sunt prea dulci, dar usoare si exotice, decorate cu flori si tot ce e mai fin si bun. Totul e foarte gustos, nu ramane nici decorul pe farfurie! Recomand cu incredere si multumesc pentru rasfat!
Liviu Lucaciu
Liviu Lucaciu2 ani în urmă
Super tare, ne-a plăcut foarte mult, am venit la recomandarea unor prieteni, mincarea de un gust deosebit, nivel 5 de iute merită gustat, plus de asta amabilitatea personalului (chef) de nota 10, localul de o ambianta specifică. Recomand cu încredere 🍷👍.
Tudor Miclaus
Tudor Miclaus2 ani în urmă
Loc super primitor, atât în interiorul localului cât și pe terasa de vară, ambianța foarte plăcută . Personal super amabil și bine pregătit pe tot ce înseamnă cunoștințe despre preparatele pe care le vând. Loc ideal și pentru a servi o cafea de specialitate. Recomand cu mare încredere !
JustaCutegirl1
JustaCutegirl12 ani în urmă
Mâncare foarte gustoasă, diversificată, personal amabil, ambianță plăcută. Recomand Manila cu încredere tuturor celor ce doresc o mâncare cu specific japonez bine preparată!
Petru Oltean
Petru Oltean2 ani în urmă
Preparate excelente
Atmosfera excelenta
Personal exact asa cum ar trebui sa fie, amabil și cu zâmbetul pe buze
Recomand
Locații recomandate