/Satu mare/Restaurant

Restaurant Pizzerie Satu Mare

Satu mare, România

Restaurant Pizzerie Satu Mare
Restaurant
4.4
732 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ginestra Angi
Ginestra Angi4 ani în urmă
Este UAU! Mâncare buuună,muuuultă servire ireproșabilă! Un restaurant foarte plăcut! Ah da, și mâncare foarte bună! Poate am mai scris 😁 Mâncare buuună! Asta e! Fain la voi!😘😍
Mona Demeter
Mona Demeter4 ani în urmă
Un restaurant curat . Mâncare foarte bună. Personal amabil și bine pregătit în domeniul pe care îl desfășoară. Mi-a plăcut foarte mult acest local
Szb
Szb4 ani în urmă
Felicitari tuturor celor care prin munca, profesionalismul si atitudinea lor , au contribuit sa avem o seara de revelion foarte reusita-muzica buna, meniu exceptional, numai cuvinte de lauda la adresa gazdei!!! La multi ani! - V-om mai veni!!!
Laura Ardelean
Laura Ardelean4 ani în urmă
Horror!Aveti grija !Cad torturile din mâna ospatarelor!Oricum mult prea dezinteresate de o zi de naștere !Sa nu mai vorbim despre patroana care mi-a interzis sa duc propriul tort la masa !Pacat ca mâncarea e gustoasa !!
Flaviu Tulba
Flaviu Tulba4 ani în urmă
Foarte fain pe la ei, ambient placut, ospatari amabili si servire buna. Mancarea si desertul au fost super bune. Mai au de lucrat la meniu, care e in schimbare.
Pitili's Life
Pitili's Life5 ani în urmă
Un local nemaipomenit! Retras, ascuns, dar foarte frumos.
Limonada este de nedesris de buna! Mancaruri superbe.
Sala? Arata impecabil la care se mai adauga si terasele.
Recomand si ar trebui sa avem mai multe de acest gen in oras.
Rlk todea
Rlk todea5 ani în urmă
Extraordinar de frumos!!!! Am ales Loren's pentru a sarbatorii cununia civila impreuna cu familia si prietenii si au fost minunat totul :mancare,servire ,personal ,patroana o femeie splendida si profesionala , sincer , va multumim din suflet !!!!
Ovidiu Stoica
Ovidiu Stoica2 ani în urmă
Mâncarea este buna, dar servirea dureaza foarte mult. Cred ca am asteptat o ora ca sa ne aduca mâncarea desi mai era doar o masa ocupata in tot restaurantul.
Locații recomandate